Dana Rogoz a fost luată peste picior de funcționarii primăriei din cauza unui copac

De Oana Dinu, pe Ultimul update Marți, 08 mai 2018, 10:53
Dana Rogoz a povestit într-o postare pe blogul ei că funcționarii primăriei au luat-o peste picior când a depus o cerere prin care semnala faptul că se opune defrișării unui copac de pe strada ei.

„Azi am făcut prima cerere către doamna primar din viața mea” își începe Dana Rogoz postarea pe blog. Ea povestește că în urma unui aviz emis de Direcția de Mediu, angajații ADP au venit să taie un copac din fața casei ei, pe motiv că reprezintă un pericol public, așa cum scrie în avealuare făcută cu un an în urmă.

„Arborele nu reprezintă vreun pericol, se poate vedea și din poze. E un copac mic și plin de crengi tinere și înfrunzite. Ne-am urcat și pe o scară să verificăm dacă are vreo scorbură ,,în profunzime>> și nu are nimic” susține Dana Rogoz.

Dana Rogoz a fost luată peste picior de funcționarii primăriei din cauza unui copac - copacul si rulota de pe strada

Drept urmare, s-a dus la Primărie să depună o cerere prin care solicita reevaluarea arborelului și replantarea altor arbori în locul celor deja tăiați. Angajații de la ghișeu au luat-o peste picior: „<> a comentat batjocoritor un alt reprezant al primăriei” după cum mărturisește actrița.

Vedeta și-a îndemnat fanii să o susțină în demersul ei, să nu fie nepăsători și să îi urmeze exemplu. Le-a propus să folosească hashtagul #copaciidepestradamea pe rețelele de socializare, alături de poze cu toți copacii tăiați sau orice alte nereguli.

„E prima oară când <>, cum mi se spune. Așa că am nevoie de susținere din partea voastră și de sfaturi care ar putea face ca acest demers să aibă rezultate. (…)Așa că mi-aș dori să-mi urmați exemplul. Să solicitați explicații în scris pentru toți copacii lipsă de pe strada voastră, dar și pentru cei care se vor tăiați peste noapte. Aveți acest drept. Și vă propun să folosiți #copaciidepestradamea pe Instagram și Facebook, alături de poze cu toți copacii tăiați, cu cioturile rămase, cu alveole goale, scriind numele străzii voastre și numărul…”

Pentru a urmări întregul demers, puteți accesa pagina de Instagram a Danei Rogoz.

Citește și:

Richard Gere, acuzat de furtul unui proiect cinematografic

Primul iubit al lui Meghan Markle face dezvăluiri despre viitoarea Ducesă de Sussex

Sursă foto: arhivă personală Dana Rogoz – Facebook/Blog

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter