Dana Războiu este o vedetă eco-friendly

Dana Razboiu sustine proiectul educational „Laboratorul Verde al Reciclarii”, un program national lansat de Eco-Rom Ambalaje in parteneriat cu Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si cu Ministerul Mediului si Padurilor.
Alaturi de familia sa, Dana a ales sa participe activ la procesul de colectare selectiva a deseurilor de ambalaje, constienta fiind ca acest obicei este benefic atat generatiilor prezente, cat si celor viitoare.

1. Cum crezi ca sta Romania la capitolul colectare selectiva a deseurilor?
Daca intrebam zece romani ce parere au despre reciclarea deseurilor, daca li se pare o idee buna, probabil ca noua dintre ei, daca nu cumva toti zece, vor spune ca da, este o idee buna. Dar nu stiu daca vor fi doi sau trei care vor sti exact cum se colecteaza selectiv. Ce vreau sa spun este ca buna intentie nu este suficienta daca nu suntem invatati cum sa colectam corect deseurile pentru a fi reciclate; oamenii au nevoie de educatie, Romania are nevoie de infrastructura specializata. De aceea, initiativele, precum cea a Eco-Rom Ambalaje, sunt foarte binevenite.
Citeşte mai departe pe site-ul Viva.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter