Dana Războiu a ajuns să prezinte știrile după o ceartă cu Dan Negru

De Mădălina Manole, pe
Dana Războiu și-a amintit despre începuturile sale în televiziune și a dezvăluit că o ceartă cu Dan Negru i-a schimbt total viața.

Dana Războiu, în vârstă de 42 de ani, a povestit că Dan Negru, fără să vrea, a contribuit la ascensiunea sa profesională: „Pot să spun că îi datorez şi lui (Dan Negru – n.r.) mutatul meu la Bucureşti. Eram amândoi colegi la TVR Timişoara. El venea din radio. Eu lucram la ştiri şi fuseseră inundaţii în Banat şi am făcut materiale despre inundaţii în fiecare zi şi seara intram în direct cu materialele făcute de mine pe jurnalul principal al TVR-ului de seară. În prima zi eram în cabina de machiaj şi a venit Dan Negru, stătea sprijinit de tocul uşii, iar eu mă machiam şi a început să comenteze că ceva la machiaj nu îi plăcea. În fine, m-a iritat. Eu l-am dat afară, el nu a vrut să iasă, am ajuns să ne certăm… Cert este că eram plină de adrenalină din cauza faptului că avusesem această ceartă cu un coleg care era Dan şi am intrat pe post în direct plină de adrenalină şi am fost o foarte bună prezentatoare. Ştiam exact despre ce vorbeam, dar eram şi într-o stare de aia de agitaţie, eram foarte hotărâtă. Şi, pentru ca eram atât de furioasă, cei de la Bucureşti m-au sunat după aceea şi m-au chemat să prezint jurnalul naţional. Aşa că îi mulţumesc lui Dan, i-am mai mulţumit după aceea, ne-am împăcat, evident!’, – a mărturisit Dana Războiu în cadrul emisiunii  „Refresh by Oana Turcu”.

Dana Războiu a renunțat la televiziune în urmă cu 6 ani. Fosta prezentatoare TV este căsătorită cu omul de afaceri Bogdan Enoiu din anul 2007 și au împreună un băiețel, pe Marc, în vârstă de 9 ani. Din mariajul cu fostul ministru al sănătăţii, Ovidiu Brânzan, Dana Războiu mai are un copil, pe Victor.

Citește și – Cătălin Scărlătescu a fost arestat, iar motivul este de tot hazul

Citește și – Cine este noua iubită a lui Victor Slav

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter