Dan Negru, previziuni sumbre după încheierea crizei coronavirus: „Televiziunea se va prăbuși”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 07 aprilie 2020, 16:53
Dan Negru s-a arătat îngrijorat despre situația cu care se va confrunta la finalul crizei provocată de pandemia de coronavirus. Prezentatorul de televiziune are o viziune sumbră, chiar apocaliptică, asupra a ceea ce va urma.

Dan Negru a făcut în repetate rânduri declarații despre situația coronavirus în lume, însă de această dată nu mai are niciun dram de optimism sau, cel puțin, așa susțin surse din apropierea prezentatorului de televiziune. Acesta crede că produsele de lux vor fi înlocuite cu cele ieftine și că televiziunile se vor prăbuși: “Eu o să fiu cel mai lovit după ce trece pandemia.

Produsele de lux vor dispărea, televiziunile nu vor mai aloca bugete ca până acum. Eu deja încep să mă gândesc dacă voi avea unde să fac Revelionul 2021, ce post TV își va permite să susțină financiar un astfel de eveniment. Pentru că la mijloc vor fi 200, 250, 300 de mii de euro. Cine își va mai permite să cheltuie atâția bani? Părerea mea este că produsele de lux se vor prăbuși, vor dispărea, iar cel mai «bulit» voi fi eu. Exact cum am pățit și după criza din 2008. Va fi foarte, foarte greu, televiziunea se va prăbuși!”, – s-a confesat Dan Negru apropiaților, conform cancan.ro.

Citește și Dan Bittman nu crede în pandemia coronavirus: „Se face un test mondial”

“În lipsa produselor de lux, televiziunile vor merge pe emisiuni care nu necesită mulți bani. Vor găsi un platou, vor pune o canapea, două fotolii, o plasmă și vor aduce așa-zise vedete să se «maimuțărească», unele dintre ele chiar și gratis, disperate să apară la TV. Calitate nu va mai exista, din punctul meu de vedere. Nu se va mai pune accent pe decor, pe notorietatea invitaților, pe cultura lor. O soluție va fi și reality-show-urile. Acolo e mai simplu. Îi duci pe un câmp, îi pui să alerge, să bată din palme, nu e mare greutate. Situația va dura câțiva ani buni, nu doar câteva luni”, – a mai spus Dan Negru surselor din anturajul său.

Citește și –  Cum se descurcă Alexandru Arșinel, diagnosticat cu diabet, în izolare: „De două săptămâni nu mai intră nimeni la noi în casă”

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter