Dan Negru pleacă de la Antena 1 după 22 de ani. Va lucra la Kanal D

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Luni, 24 ianuarie 2022, 11:50

Dan Negru va fi realizator la postul Kanal D, deținut în România de Doğan Media International. Conform surselor Pagina de media, oficializarea transferului este doar o chestiune de zile.

Dan Negru pleacă de la Antena 1 după 22 de ani. Va lucra la Kanal D

Dan Negru era vedeta cea mai longevivă din grupul Intact. Prezentatorul TV a început să lucreze la Antena 1 în 1999, după ce a plecat de la TVR 1. A realizat zeci de formate de emisiuni de divertisment și 22 de Revelioane. 

De-a lungul anilor, Dan Negru a prezentat „Next Star”, „Plasa de Stele”, „Șerifi de România”, „Te pui cu blondele”, la unele fiind și co-autor al formatelor.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Carmen Tănase, despre unul dintre cele mai grele momente din viața ei: „A fost un moment amar”

VIDEO. Fiica Alessandrei Stoicescu, pe pârtia de schi la doar 2 ani și jumătate

Ar mai colabora Andreea Marin cu Ștefan Bănică Junior? Ce a răspuns prezentatoarea TV

Prima emisiune realizată de Negru la Antena 1 a fost „Academia Vedetelor”, apoi „Bate palma” și „Ciao, Darwin” (produse de Valeriu Lazarov), mai scrie sursa citată. Contactat de Pagina de media, Dan Negru nu a comentat informația.

De 15 ani, Dan Negru realizează emisiuni de divertisment în Moldova, la Prime TV, postul lui Vladimir Plahotniuc. Pentru Prime TV, de-a lungul acestor 15 ani, Dan Negru a prezentat „Vrei să fii miliardar”, „Star Factory”, „Deal or not deal” (pe care o face și în prezent) și „Roata norocului” (care, de asemenea, rulează și acum pe postul Prime TV), mai informează Pagina de media.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter