Dan Negru, mesaj dur la 10 ani de la moartea Mădălinei Manole: „Noi, toți, suntem asasinii ei”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 14 iulie 2020, 18:29
Astăzi, pe data de 14 iulie 2020, s-au împlinit 10 ani de când Mădălina Manole a murit. Fata cu părul de foc, așa cum era denumită, una dintre cele mai îndrăgite artiste ale vremurilor, s-a sinucis chiar de ziua ei.

Dan Negru a amintit de acest tragic eveniment care a zguduit lumea muzicală a momentului printr-un mesaj tulburător și dur postat pe contul său de Facebook, însoțit de o fotografie cu Mădălina Manole: „O văd din nou pe Mădălina Manole prin ziare. S-au făcut 10 ani de la moartea ei…

N-am știut niciodată cum să-i explic Mădălinei de ce televiziunile n-o mai voiau. Era perioada în care televiziunile românești descopereau publicul comercial 18-49 ani și orice li se părea „old” sau cu aer românesc era respins.

Moral, noi toți ăștia care ne-am făcut treaba prin televiziuni sau prin media în anii ăia suntem criminalii Mădălinei. Noi, toți asasinii ei!”, – a scris Dan Negru.

Citește și – Andreea Mantea a revenit în țară special pentru Cristi Mitrea

Mădălina Manole a fost găsită fără suflare în locuința sa din Otopeni. În urma anchetei efectuate, s-a stabilit că îndrăgita cântăreață s-a sinucis înghițind un pesticid foarte toxic, cunoscut sub numele de Furadan. Mădălina Manole, pe numele real Magdalena-Anca Manole, avea 43 de ani când și-a pus capăt zilelor, devenise mamă în urmă cu un an și era căsătorită cu Petru Mircea.

Citește și Andreea Antonescu, primele declarații despre noul iubit

Vezi în galeria foto imagini de colecție cu Mădălina Manole!

Sursă foto: Facebook, arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter