Dan Negru, furios de condițiile din gările românești. Ce mesaj a transmis reprezentanților CFR

De Unica.ro, pe

Dan Negru se declară revoltat de condițiile din gările de pe litoralul românesc. Vedeta de televiziune a postat în mediul online o fotografie cu zeci de oameni care stau în gara din Eforie Nord, în așteptarea trenului, în plin soare, fără să aibă unde se adăposti de căldura infernală.

“Asta-i gara din Eforie. La 40 de grade, pe cod de caniculă, zeci de oameni așteptă trenul bătuți in cap de soare. Băi CFR-ule,băi statule,cât costă sa le faci ăstora mulți un acoperiș pe peron, o copertină care să-i protejeze de soare? Indiferența noastră le face posibile pe astea!” – este mesajul postat de prezentatorul TV în dreptul imaginii.   

Așa cum era de așteptat, internauții nu au ezitat să posteze diverse comentarii în dreptul pozei și mesajului lui Dan Negru, declarându-se și ei furioși de lipsurile din gările românești:

“Rușine autorităților din toată România. Toate gările unde sunt poarta de intrare într-un oraș arată jalnic! Ce a făcut Ceaușescu ei nu au putut să întrețină, dar să mai facă ceva, nici vorbă!”

“Pe cine interesează dacă unul cade pe jos de la căldură? În birouri există aer condiționat cu siguranță. Salariile sunt mult peste media la nivel național iar la nivel înalt (statul) se ceartă pe alcoolemia d-lui Premier de acum 20 de ani. Suntem în România pe care unii dintre noi chiar o iubim.”

Citeşte şi: Cum era poreclit Irinel Columbeanu, în tinerețe, de femei

“Pe cine interesează ? Nu le ies milioanele!”

“Dane!!!Ce nu ai înțeles, că din păcate noi am rămas la capitolul deșteaptă-te?”

“Peste tot vezi acesta indiferență, din păcate… gări abandonate, lăsa-te în paragină, monumente… etc.!!! Eu nu cred că vom mai apuca noi să vedem țara aceasta atât de frumoasă pe linia cea bună!!! Vom mai avea noi un Brâncoveanu? Un Ștefan cel Mare? Un Mihai Viteazul??? Nu cred…😪🙏”

“Că bine zici Dane, indiferența noastră, a tuturor, face să se întîmple multe lucruri rele la noi în țară!!!”

„Așa ne trebuie pentru că ieșim la vot pe un kilogram de făină!”

Citeşte şi: Tania Budi, prima intervenție chirurgicală estetică la 53 de ani

“Asta înseamnă democrație în Europa, alte țări se dezvoltă, România este încă în evul mediu, se fură, se vinde, nu se face nimic!”

“Indiferența noastră a făcut posibile toate dezastrele acestei nații de 30 de ani încoace. De unde şi zicala – indiferența naşte monştrii!!”

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter