Dan Negru, dezvăluiri dure la 9 ani de la moartea Mădălinei Manole

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 15 iulie 2019, 12:12
Dan Negru a făcut o dezvăluire dură și tristă pe conturile de socializare. Prezentatorul de televiziune a vorbit de moartea Mădălinei Manole la 9 ani de când aceasta s-a sinucis, pe 14 iulie 2010.

Dan Negru a criticat presa din acele timpuri pentru modul în care a abordat situația atunci când, încă, Mădălina Manole era în viață. Prezentatorul TV a declarat că oamenii din media au fost, involuntar, complici la crimă: „Mădălina Manole e din nou la știri.  Pe 14 Iulie s-a sinucis. Păi să vă arăt cum era presa atunci și cum am fost noi, ăștia din media, complici la crimă. Când Mădălina avea 35 de ani,adică era mai tânără decat e azi Smiley care are 36, presa o dădea „trecută bine de prima tinerețe” și televiziunile și radiourile o ocoleau pentru că era ”în vârstă”. 

Dan Negru, dezvăluiri dure la 9 ani de la moartea Mădălinei Manole

Când m-a întrebat de ce n-o chem mai des in show-urile mele, am tăcut . Într-o ședința de redacție toți am preferat să-i chemăm pe N5 in locul Mădălinei doar pentru că erau mai tineri în buletine.  Mădălina n-a rezistat presiunii.  Și ăștia de am rămas suntem complici la crimă ! La 35 de ani, Mădălina era „trecuta de prima tinerețe”  pentru presa din România”, – a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

Vezi mai multe imagini cu Mădălina Manole în galeria foto de mai sus!

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter