Dan Negru critică dur litoralul românesc

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 22 iunie 2021, 15:02
Dan Negru a criticat foarte dur condițiile oferite de litoralul românesc. Prezentatorul de televiziune este revoltat de condițiile de cazare și de prețurile foarte mari și nejustificate care se găsesc la malul Mării Negre.

Dan Negru, în vârstă de 48 de ani, a scris un mesaj foarte dur și critic pe conturile de socializare. Acesta a punctat că la un hotel de cinci stele din staţiunea Mamaia o noapte  costă 1038 de euro, mai mult decât ar costa o noapte în celebra stațiune Saint Tropez: „La un hotel din Mamaia care are azi 5 stele, dar care a fost construit în epoca comunistă, cazarea pentru noaptea de sâmbătă pe duminică costă 1038 euro! Într-una din stațiunile de fiță ale Europei, la Saint Tropez, tot pentru aceeași noapte și tot la 5 stele găsești cazare cu 700 sau 900 de euro!

Hotelul din Mamaia se laudă că a fost locul unde s-a filmat “Nea Marin Miliardar” dar aș fi curios dacă Draga Olteanu Matei , Veta lu nea Marin – ultima supraviețuitoarea a filmului – și-ar permite un sejur acolo, așa cum Belmondo la 86 de ani îşi permite să stea vara în hotelurile de 5 stele din Saint Tropez! Când l-am invitat pe Sergiu Nicolaescu la un Revelion și i-am spus ca filmările durează 3 zile mi-a răspuns supărat: “Eu am filmat Nea Marin Miliardar intr-o lună și tu filmezi trei zile la un revelion?“. Azi, cazarea l-ar fi costat mai mult decat filmul. Băgați-vă litoralul în …?”, – a scris revoltat Dan Negru pe contul său de Facebook.

Daca esti pe litoral, iata o lista cu locuri de vizitat in Constanta!

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter