Declaraţiile prezentatorilor de la „Poveştiri adevărate” după ce au fost daţi afară

De Geo Berciu, pe

Dan Cruceru şi Ioana Maria Moldovan, alături de întreaga echipă de la „Poveştiri adevărate”, au fost anunţaţi că nu mai au loc de muncă începând de vineri.

Dan Cruceru a fost cu adevărat şocat de decizia şefilor trustului Pro şi a recunoscut că nici nu ştie cum să reacţioneze. „Inteleg ca tocmai s-a incheiat o etapa a vietii mele! Ce cliseu, nu-i asa? Nu stiu cum sa catalogez acest moment. Nu stiu daca e de bine sau daca e de rau. Este prima oara in activitatea de 11 ani de jurnalism, cand nu-mi gasesc cuvintele, cand cred ca nu pot relata profesionist situatia. Sunt „speechless”. Asa ca mai spun doar Nu incerca sa intelegi de ce ti se intampla unele lucruri in viata. Uneori e bine sa pui punct si s-o iei de la capat… viata e frumoasa O zi faina sa aveti!atat: ne auzim in curand. Va promit! Mai bine, mai tare, mai spectaculos! Am zis!”, a scris Dan pe pagina sa de Facebook.

La rândul ei, colega sa de emisiune, Ioana Maria Moldovan, a ales aceeaşi reţea de socializare pentru a-şi exprima sentimentele: „Nu incerca sa intelegi de ce ti se intampla unele lucruri in viata. Uneori e bine sa pui punct si s-o iei de la capat… viata e frumoasa O zi faina sa aveti!”, a scris ea pe reteaua de socializare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter