A rămas uimit când și-a văzut mașina furată într-o benzinarie

De Adina Radu, pe
Un bărbat a povestit pe internet cum a ajuns să-și recupereze mașina furată într-un timp record.

“Prima mea mașină era o vechitură second hand. Strânsesem bani câțiva ani pentru a o cumpăra. Mie îmi plăcea. Era o mașină rezistentă și mă ducea unde voiam.

Lucram într-o benzinărie, tura de noapte când i-am împrumutat mașina fratelui meu mai mic. Voia să scoată o fată în oraș și apoi să meargă la nu știu ce petrecere în afara orașului. Pe la ora 1 noapte am primit un telefon de la el în care îmi spunea că mașina a fost furată, că uitase cheile în contact.

Pot să spun că eram devastat. Adoram mașina aia.

Pe când eram încă la telefon cu fratele meu, văd o mașină că se oprește lângă pompa 1. Era mașina mea!

Eram un norocos! Ceasul rezervorului mașinii mele era stricat de ceva timp și eu lucram la singura benzinărie deschisă non-stop.

Am ieșit și m-am dus să fac plinul. Am profitat de momentul când cei doi băieți nu au fost atenți și am luat cheile din contact și le-am pus în buzunar.

La casă, au plătit pentru plin și câteva nimicuri. Când au ajuns la mașină au început să se certe. Nu știau care dintre ei pierduse cheile. Între timp eu am sunat la poliție. Mi-a luat ceva timp până am explicat toată pățania.

În câteva minute, poliția deja ajunsese în benzinărie. Cei doi erau atât de surprinși de ghinionul pe care tocmai îl avuseseră. Cum să intri exact în benzinăria unde lucrează exact persoana căreia îi aparținea mașina pe care tocmai o furasei? ”

Sursa foto 123rf

Citește și A lăsat mașina parcată în fața restaurantului, după ce consumase alcool. A doua zi a găsit un bilet impresionant atașat de parbriz

Citește și O taximetristă și-a dat seama că iubitul o înșală după ce amanta a urcat în mașina ei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter