Bona le-a ucis fiica în vârstă de doar doi ani

De Adelina Duinea, pe

În Georgia, SUA, o bonă a fost acuzată pentru uciderea unei fetițe în vârstă de doar doi ani pe care o supraveghea, informează People. Marți, 15 decembrie, Kristie Flood (29 de ani) a fost reținută pentru uciderea micuței.

Bona le-a ucis fiica în vârstă de doar doi ani

Autopsia a arătat că Fallon Fridley, „în timpul în care era supravegheată de suspectă, a suferit răni severe care i-au provocat moartea”. Investigația a început miercuri, 9 decembrie, după ce medicii chemați la fața locului au preluat fetița.

Fallon a fost transportată într-un spital din Atlanta unde a fost ulterior pronunțat decesul. Bona le-a spus polițiștilor că Fallon s-a lovit la cap în timp ce se dădea într-un tobogan. Cu toate acestea, medicii au concluzionat că nu despre asta a fost vorba.

Pe telefonul bonei, polițiștii au găsit o serie de căutări suspecte pe Google. „Cărui fel de persoane le place să abuzeze copiii altora?” și „Ce înseamnă să ai o dorință bruscă să bați un copil care nu este al tău?”.

Cazul încă este anchetat, iar, pentru moment, nu există alte informații referitoare la acesta. Familia a declarat pentru WSB-TV că bona era o prietenă apropiată familie și că avea grijă de Fallon încă din luna august a anului acesta.

„Răul a fost în fața noastră atâția ani la rând și nu am observat”, a declarat Kristin Fridley, mama lui Fallon. O pagină GoFundMe pentru donații a fost creată online.

„Avem inimile frânte și suntem îngroziți din cauza pierderii prețioasei și nevinovatei Fallon din cauza cruzimii unei alte ființe umane.

Continuați să o sprijiniți pe Kristin care trăiește iadul pe pământ în aceste momente. Niciun părinte nu ar trebui să îndure așa ceva”, a scris creatoarea paginii GoFundMe.

Foto: Shutterstock.com

Citește și:

Flavio Cotti, fost președinte al Elveției, a murit din cauza infecției cu noul coronavirus

Ce se va întâmpla în noaptea de Revelion. Raed Arafat a făcut anunțul

Raed Arafat, despre sărbătorile în familie: „Mergem în vizită cu mască, stăm foarte puțin și plecăm”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter