O familie canadiană a adoptat o fetiță din Romania, dar nimeni nu se aștepta ca fetița sa aibă un secret

De Adina Radu, pe Ultimul update Marți, 31 octombrie 2017, 16:59
Ron și Natalie Trecorce, un cuplu din Canada au luat o decizie care le-a schimbat viața în 1997. Au decis să adopte un copil.

Astfel au ajuns în Arad, România. Într-un orfelinat s-au îndrăgostit de o fetiță brunetă cu care au simțit o conexiune specială.

Ron si Natalie Trecroce

Numele fetiței era Rodica Lavinia Farcaș și avea doar un an. Aceasta fusese abandonată de mama biologică în orfelinat pentru că nu mai putea avea grijă de ea. Din păcate, fetița nu era în cea mai bună stare de sănătate, era subnutrită și avea rahitism din cauza deficienței de vitamina D.

Chiar și așa, cuplul canadian se pregătea să o ia pe Rodica acasă.

În acel moment, birocrația legată de documentele de adopție era foarte dificilă și a durat ceva până ce Ron și Natalie au obținut datele complete ale fetiței pe care voiau să o adopte.

După ce au aflat detaliile legate de trecutul fetiței viața lor s-a schimbat. Rodica nu era singură pe lume, mai avea o soră mai mare. Cuplul canadian a început să o caute pe sora fetiței.

Au găsit-o în alt orfelinat, tot în Arad. Sora Rodicăi avea doi ani și se numea Gianina Farcaș.

Danielle și Sophie

După puțin timp, Ron și Natalie au adoptat cele două fetițe și s-au întors cu ele, acasă în Canada.

Cuplul canadian a continuat să caute informații despre cele două fetițe și au aflat că Rodica și Gianina mai aveau șase frați. Au încercat să îi caute, dar nu au reușit să îi găsească.

Rodica și Gianina au primit și numele de Danielle și Sophie, iar numele românești au fost păstrate pentru a le reaminti mereu de părinții lor din România.

Șase ani de la adopție, soții Trecorce au acceptat să facă parte dintr-un documentar care dezvăluia călătoria fetițelor din Arad în Ontario.

Sophie are acum 22 ani și studiază fotografia. Danielle are 21 de ani și este studentă în Ontario. Cele două nu au mai fost în România din 1997.

Sursa foto YouTube

Citește și Și-a dat copilul spre adopție, dar nu se aștepta ca 30 de ani mai târziu să se întâmple asta

Citește și „Eu știu de ce Dumnezeu ți-a dat un copil așa de târziu”. Fiica ei de 3 ani i-a dat o explicație impresionantă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter