Dan Capatos, atac dur la adresa Andreei Marin

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 16 iulie 2019, 11:03
Dan Capatos a oferit un interviu recent în care, printre alte secrete și dezvăluiri din televiziune, acesta a vorbit foarte dur despre comportamentul Andreei Marin.

Dan Captos a acceptat invitația vlogger-ului Selly de a răspunde la cele mai incomode întrebări despre lumea din spatele micului ecran. Astfel, prezentatorul emisiunii de noapte Xtra night show de la Antena 1, a făcut câteva remărci legate de audiență, de raiting și de… Andreea Marin: În general, când întâmplă lucruri din astea: când se ridică invitatul și înjură și… tu te bucuri? Nu te bucuri?!”, – l-a întrebat vloggerul pe Dan Capatos, iar acesta a răspuns: “Nu. Nu… sunt mai multe… Dacă vorbim de prezent, nu. Și în prezent oricum, de doi am am schimbat-o (n.r.: formatul emisiunii) și nu se mai întâmplă lucruri din acestea. Ajunsesem să nu mai fac chiar orice pentru raiting, că nu mai aveam nimic de demonstrat. Dacă în primii ani erai la luptă cu toți…, pe parcurs, «mi-au murit» toți concurenții, profesional vorbind, știi? Și rămăsesem singur, ai o autosuficiență, știi… nu mai ai ce demonstra, nu mai ai cu tot dinadinsul dorința asta: «Bă, să facem, să rupem! Să dregem».

Oricum mergea și merge din inerție. Poate că și… nu știu, îmi place mie să cred că poate datorită felului meu, că nu îmi dau ochii peste cap: cum sunt aici, așa sunt și acolo. Adică, m-au întrebat mulți: «Bă, care e secretul longevității în televiziune?» Să fii firesc, să fii natural. Să nu fi Andreea Marin, să nu fi… știi? Într-un fel, pe ecran și altfel în viața reală”, – a declarat prezentatorul de la Antena 1.

Dan Capatos a punctat că Andreea Marin nu este naturală, lăsând să se înțeleagă că ar juca teatru în fața camerei de filmat, însă nu a insistat pe aceste detalii, ci și-a continuat mai departe dezvăluirile vorbind despre cumplitul accident aviatic din 1995 atunci când 60 de oameni și-au pierdut viaţa lângă Bucureşti, după ce Airbusul care decolase de pe Otopeni și care trebuia să îi ducă spre Belgia s-a prăbușit subit la două minute după decolare: “La început, da, într-adevăr aveam cum aveam și la începuturi în ’92, când m-am angajat: «Dă, Doamne să pice un avion. Dă, Doamne să moară, să am ce scrie», știi? Că așa ești dacă vrei să fii competitiv. Nu e bine să fii așa, te vede Dumnezeu, că la mine chiar a picat un avion.

Eu am fost primul care s-a dus la tragedia de la Balotești. (…). Cursa de Bruxelles, înainte să ajungă jandarmii să încercuiască, pentru că mașina de jandari a greșit drumul. Și eu, dintr-o nimereală am ajuns primul pe câmp acolo. Am călcat pe bucăți de mâini, pe o limbă de om, tălpi retezate, adică mi-am dat seama că poate e rău să îți dorești așa ceva. Știi cu karma, că atragi ceea ce gândești”, – a mai mărturisit Dan Capatos în interviul acordat vlogger-ului Selly.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter