Dan Bittman, noi declarații legate de pandemie: „Domnul Arafat să-mi vorbească frumos, nu aşa cu degetul, pentru că suntem egali!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 29 octombrie 2020, 17:28

După ce, săptămâna trecută, a spus că are îndoieli cu privire la situația pandemică din România, Dan Bittman face acum noi declarații controversate legate de acest subiect.

Invitat într-o emisiunea live, moderată de Cristi Brancu pe pagina sa de Facebook, artistul a explicat că nu se simte atacat de opinia publică după cele spuse în urmă cu o săptămână și a explicat mai pe larg ce părere are despre modul în care autoritățile din România gestionează criza de COVID-19.

Citește gratuit ediția de noiembrie a revistei Unica. O găsești AICI

„Este genial cine a inventat acest virus şi l-a aruncat pe piaţă. Eu aş fi mers pe mai multă normalitate, mai multă reţinere faţă de aceste ştiri alarmante. Domnul Arafat să-mi vorbească frumos, nu aşa cu degetul, pentru că suntem egali. Am stat în primele luni în casă. 80.000 de români au plecat la sparanghel. Nu poţi să sfidezi poporul şi să ai pretenţia ca poporul să te asculte. Dacă o să mă calce într-o zi o maşină, să ştii de ce m-a călcat, am deranjat prea mult. Nu mă mai luaţi de prost! Noi trăim într-o frică permanentă”, a precizat Bittman.

Cântărețul a adus vorba și despre vaccinul împotriva noului coronavirus și este de părere că, cel mai probabil, cu toții vom trece prin experiența COVID-19.

Citeşte şi: Adrian Streinu-Cercel, replică la adresa lui Dan Bittman după ce s-a declarat revoltat de noile restricții

„Nu vi se pare puţin ciudat că din 200.000 de infectări, 160.000 şi ceva sunt vindecaţi? Cred în virusul acesta că este foarte periculos. Probabil cu toţii vom trece prin el. Dar sunt curios câţi români vor face vaccinul. Mai sunt oameni care au probleme uriaşe de sănătate (cancer) şi despre ei nu se mai vorbeşte. Se vorbeşte numai despre corona şi ceilalţi sunt neglijaţi. Un guvern trebuie să aibă grijă de toţi cetăţenii. V-aţi uitat în metrou ce se întâmplă? Pai în metrou e mult mai rău decât în orice cârciumă sau teatru. Eu nu sunt idiot să vă zic că nu cred în COVID sau să nu purtaţi mască. Dar masca aia nu poate să oprească tot. În construcţii oamenii încă lucrează, nu poartă nimeni mască. Acolo nu mai e COVID? Doar în şcoli e COVID? Haideţi să nu mai fim alarmişti. Să trăim frumos, să nu ne mai fie frică. În rest, ne protejăm cum putem mai bine. Testele vaccinului împotriva COVID se întamplă chiar acum şi în România. Comunicatele ar putea să mă contrazică. Aşa am auzit. De la prieteni care lucrează în domenii foarte serioase şi sus puse”, a adăugat Dan Bittman.

Sursa foto – Facebook

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter