Dan Bittman, despre poveștile de dragoste trăite și relația cu Mihaela Rădulescu

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 21 septembrie 2018, 11:43
Dan Bittman a rememorat perioada tinereții și și-a amintit de poveștile de dragoste trăite, în special de cea cu Mihaela Rădulescu, care, se pare, l-a marcat suficient de mult cât să nu o uite.

Dan Bittman și Mihaela Rădulescu s-au iubit la începutul anilor ’90, pe vremea când diva de Monaco lucra la Tele 7abc și nu era nici pe departe atât de cunoscută: „Cu Mihaela a fost o nebunie. Cum e ea, aşa, energică, chiar a fost o coup de foudre (fr. dragoste la prima vedere). Vreme, viaţă, tinereţe, na, sunt ani de atunci.” – a declarat Dan Bittman într-un interviu acordat pentru  adevarul.ro cu ocazia împlinirii a 33 de ani de când face parte din trupa Holograf.

Totodată, întrebat dacă i-a compus versuri, Dan Bittman a declarat cu zâmbetul pe buze: „Mihaelei, nu. Au fost alte persoane, dar nu pot să intru în amănunte. Multe piese au fost inspirate din ceea ce mi s-a întâmplat sau ce am văzut la alţii. Am văzut poveşti de dragoste uriaşe şi am simţit că dacă le iei dragostea, le iei tot ce au în viaţă. Aşa s-a născut „Să nu-mi iei niciodată dragostea. M-am trezit la 4 dimineaţa, am coborât în birou şi am început să scriu. Era ca şi când cineva îmi dicta de undeva de sus”.

Dan Bittman si Mihaela Radulescu

„Sunt unii care ţin socoteli. Nu au fost aşa de multe iubite pe cât s-a scris în presă. Au fost mai puţine, au fost poveşti de iubire. Nu cred că am ieşit din tipare. Ulterior, unele au devenit la rândul lor celebre. Şi atunci s-au cam legat poveştile.” – a încheiat solistul trupei Holograf.

Nu este prima oară când Dan Bittman vorbește despre relația cu Mihaela Rădulescu, artistul spunând chiar la începutul acestui an, mai în glumpă, mai în serios că: „Mihaela m-a întrebat dacă să facă pasul sau nu cu Felix. Eu am fost de acord, dar i-am spus să nu uite că el, chiar dacă a sărit din stratosferă, eu am dus-o dincolo de nori.

De ce nu s-a căsătorit Dan Bittman cu Liliana Ștefan

De aproape 25 de ani, Dan Bittman își împarte viața cu Liliana Ștefan, textiera care i-a dăruit trei copii. Cu toate că sunt un cuplu cu vechime și au o familie unită, cei doi nu au vrut să se căsătorească și toată lumea s-a întrebat care e motivul. Se pare că Dan și Liliana se simt foarte bine așa cum sunt și nu au nevoie de un act. ”Nu ne-am pus niciodată problema căsătoriei, singura întrebare a fost dacă o să stăm împreună. În primul rând, Liliana nu mi-a spus niciodată să o iau de nevastă, cred că am strica mai mult relația. Copiii sunt bine acasă, nu ne-au cerut explicații, știu cine-i mama și tata”, declara Dan Bittman.

Liliana Ștefan a vorbit, la rândul ei despre subiectul căsătoriei. Întrebată de ce nu vedem o verighetă pe degetul ei, ea a răspuns: „Nu vedem verighetă pentru mie mi se pare că e o întrebare venită după foarte mulți ani și este inutil sincer. Am văzut foarte mulți oameni cu verighetă, care o schimbă și de câteva ori. Despre ce e vorba, care e adevărul? Nu mi-am dorit, spun cu toată sinceritatea. La fel ca și mersul de evenimente, sau la televiziune. De fapt nici nu m-am gândit niciodată la asta, mi se pare că am alte priorități. Mi se pare o chestie oarecum desuetă. E greu să fi partenera de viață a oricui, e greu cu sau fără inel.

Citește și – Andreea Marin se pregătește de operație: „Este cu anestezie generală”

Citește și – Răzvan Botezatu a fost abuzat sexual în copilărie

Sursă foto: Facebook, Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter