Cu cine rămân fetițele Andreei Bălan după divorț

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Miercuri, 04 martie 2020, 13:15

Au fost împreună timp de aproape cinci ani, în 2019, în luna septembrie, și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, dar acum, relația lor s-a încheiat. Andreea Bălan a decis să se despartă de George Burcea din cauza neînțelegerilor și certurilor tot mai dese dintre ei. Se pare că în ultima perioadă George Burcea a avut diverse ieșiri violente și a provocat fel de fel de scandaluri pe care Andreea nu a dorit să le mai tolereze. Ultima gafă a bărbatului, faptul că a fost prins drogat la volan și că s-a ales cu dosar penal, a fost picătura care a umplut paharul.

La sfârșitul lunii februarie, Andreea Bălan a confirmat decizia de a se despărți de Burcea într-un mesaj postat pe rețelele de socializare.

“Tot ce pot sa va spun, este că, ceea ce s-a scris în presă, este adevărat”, spunea artista, în urmă cu doar câteva zile, într-o postare pe Instagram.

Citește și Andreea Bălan, primele declarații despre despărțirea de George Burcea. Artista a spus adevărul

Andreea și George au împreună două fetițe superbe, Ella Maya și Clara Maria.

După scandalul dintre cei doi și decizia de a se despărți, pe buzele tuturor anilor Andreei stă o singură întrebare – la cine vor rămâne fetele? Ei bine, răspunsul este cât se poate de evident. Din punct de vedere legal, artista are întâietate și este cea îndreptățită să se ocupe de creșterea și de educația fetițelor după separarea de Burcea. În plus, comportamentul lui George Burcea din ultima perioadă (ieșirile violente și consumul de cocaină), i-ar îngreuna bărbatului încercarea de a câștiga custodia copiilor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter