Cum vor arăta vedetele noastre la bătrânețe. FOTO

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 16 iulie 2019, 17:23
În ultima perioadă s-a creat o adevărată isterie în mediul online datorită aplicației FaceApp care, printre alte funcții, oferă utilizatorului posibilitatea de a-și îmbătrâni chipul.

FaceApp este o aplicație creată de o companie din Rusia care foloseşte inteligenţa artificială pentru a scana feţe și a le transforma în funcție de preferințele utilizatorului. Practic, FaceApp se folosește de reţele neurale pentru a face modificări pe feţele dintr-o fotografie în timp ce le păstrează foto-realismul”, conform declarației fondatorului, Yaroslav Goncharov.

FaceApp a devenit virală şi în România şi se află pe primul loc în peste alte 20 de ţări în topul celor mai descărcate aplicaţii pentru iPhone. Conform digi24.ro, peste 700.000 de utilizatori o descarcă în fiecare zi.

Ne-am gândit să glumim și noi și să ne folosim de această ingenioasă aplicație, FaceApp, pentru a proiecta în viitorul îndepărtat câteva dintre vedetele autohtone care știm că vor răspunde pozitiv la inițiativa noastră și nu ne vor critica pentru îndrăzneală.

Vezi cum se presupune că vor arăta la bătrânețe vedetele noastre în galeria foto de mai sus!

Sursă foto: Instagram/Fotografii realizate cu FaceApp

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter