Cum va arăta rochia de mireasă a Andreei Bălan VIDEO

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 15 iulie 2019, 16:59
Andreea Bălan se va mărita în luna septembrie cu actorul George Burcea și artista este în toiul pregătirilor. Și cum cea mai importantă piesă a unei nunți este rochia de mireasă, cântăreața a probat mai multe modele până a ales-o pe cea în care vrea să ajungă la altar.

Andreea a mers la studioul creatoarei de modă Otilia Brăiloiu unde și-a ales mai multe rochii de mireasă, pe care mai apoi le-a și probat.

După ce probat cinci modele în nuanțe diferite, artista a avut o reacție cu totul specială la ultima rochie. Aceasta nu se putea opri din râs, iar întregul chip îi radia de fericire.

Cu toate acestea, Andreea Bălan va purta o rochie de mireasă creată special pentru ea. Astfel, ea a decis împreună cu creatoarea de modă să ia elementele care i-au plăcut cel mai mult la toate rochiile probate pe care să le transpună în rochia perfectă.

Pe 15 septembrie voi avea 3 rochii de mireasă și fiecare rochie va fi o poveste ce se va încadra în conceptul nunții noastre – Nuntă și Botez în Paradis, care este inspirat din titlul showului meu Paradis, show lansat recent”, a scris Andreea Bălan pe Instagram.

Andreea și George formează un cuplu încă din 2015 și au împreună două fetițe, Ella Maya și Clara Maria. Deși cei doi s-au căsătorit în urmă cu câțiva ani pe o plajă din Malibu, se pare că căsnicia lor este nulă, cei doi nesemnând niciun act. Astfel, artista și iubitul ei se vor căsători cu acte în regulă în toamna aceastui an, în România.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter