Cum se simt Gabriela Prisăcariu și fiul ei, Luca, după ce s-au îmbolnăvit

De Unica.ro, pe

Gabriela Prisăcariu (29 de ani) și Dani Oțil (41 de ani) au devenit părinții unui fiu, Luca Tiago (4 luni), pe 11 septembrie 2021. Recent, Gabriela și Luca s-au îmbolnăvit. Din acest motiv, prezentatorul TV a lipsit mai multe zi din emisiunea pe care o găzduiește la Antena 1, „Neața cu Răzvan și Dani”. Dani și Gabriela formează un cuplu din anul 2018. Perechea s-a logodit în ianuarie 2020 și s-a căsătorit pe 15 mai 2021.

Cum se simt Gabriela Prisăcariu și fiul ei, Luca, după ce s-au îmbolnăvit

„Ziua a patra de stat în casă doar noi cu bebelușul, fără ajutor. A fost crunt. Bine că ne simțim mult mai bine, și eu, și bebelușul. Au fost niște nopți și zile crunte. Mie nu-mi vine să cred că suntem tot în 2022, credeam că suntem în alt an. Important este că suntem foarte bine. Tati oricum era bine, dar nici el nu ne mai suportă, săracul, vă dați seama”, a povestit Gabriela Prisăcariu în mediul online.

„Din fericire, e totul bine, dar nu puteam să o las singură pe Gabriela, pe soția mea, în această situație, mai ales că la noi nu se prea doarme acum. Nu avem bonă, dar acum e totul bine, suntem cu doctorii pe telefoane. Avem nevoie de timp și somn”, declara și Dani Oțil în urmă cu câteva zile, pentru Fanatik.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Dani Oțil, prima declarație despre al doilea copil. Prezentatorul TV are un fiu, Luca Tiago

Gabriela Prisăcariu, replică pentru cele care o critică pentru silueta de după sarcină

Ce salarii au Răzvan Simion și Dani Oțil, prezentatorii „Neața cu Răzvan și Dani”

„Ne întreabă oamenii de ce nu merge tati la muncă. Poți să le explici că te-ai îmbolnăvit și trebuie să stea acasă și să aibă grijă de tine? Tu să-mi spui cu ce bebelușe ai umblat și unde ai răcit, bine?”, dialoga Gabriela cu fiul, în primele zile după îmbolnăvire, în timp ce Luca strănuta.

Cu puțin timp înainte ca Luca să răcească, Gabriela dezvăluia că micuțul nu prea ia în greutate. „Pentru că nu prea ia în greutate și vomită tot ce mănâncă, recent am început să-i dăm și formulă în completare. Am schimbat 3 formule. Acum avem o formulă anti-reflux. De două zile mănâncă băiatul meu, Doamne, nu l-am văzut de când s-a născut să mănânce așa. Și asta cred că l-a calmat”, a povestit modelul.

„Probabil îi era foame, pentru că nu mânca și când o făcea, vomita. E mai liniștit, cred că de-asta era agitat și plângea, pentru că avea burtica goală, mititelul. Tot ce am făcut a fost la sfatul medicului. Schimbarea formulei se face treptat, nu este așa de ușor. Îi dau o masă formulă, o masă sân, vă spun pentru că am fost întrebată. Nu am făcut absolut nimic de capul meu”, a încheiat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter