Cum se înțelege Viviana Sposub cu fetițele lui George Burcea

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 03 noiembrie 2021, 12:28

Viviana Sposub le-a povestit fanilor săi cum a decurs prima întâlnire cu fetițele lui George Burcea, dar și cum se înțelege cu acestea. Vedeta a rupt tăcerea și a mărturisit că este afectată de relația tensionată dintre iubitul ei și fosta lui soție, Andreea Bălan.

Viviana Sposub și George Burcea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un an. Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram, asistenta TV le-a satisfăcut fanilor săi curiozități legate de viața sa personală. George Burcea a profitat de moment și i-a pus iubitei sale marea întrebare.

„Vrei să fii soția mea?”, a întrebat-o actorul.

Tu știi prea bine răspunsul, dar nu o să-ți răspund în contextul ăsta pentru că nu așa vreau să fiu cerută. Te rog să reconsideri tot momentul, întrebarea, tot. Și vei primi cu siguranță un răspuns, i-a transmis Viviana.

Citește și: Divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea s-ar fi încheiat. Actorul a spus de ce a durat atât de mult procesul

Viviana Sposub, despre momentul în care ea și George Burcea s-au cunoscut: „Nu știu ce înseamnă dragoste la prima vedere”

George Burcea, despre stopul cardio-respirator al Andreei Bălan: „A fost un moment de răscruce”

George Burcea, copilărie marcată de separarea părinților. „Nu am reușit să fac pace cu ambii părinți”

Cum se înțelege Viviana Sposub cu fetițele lui George Burcea

Viviana Sposub a spus că se înțelege foarte bine cu Ella și Clara, iar atunci când fetițele merg în vizită la tatăl său, încearcă să le răsfețe și să se bucure de timpul petrecut împreună.

Pe Ella și pe Clara le-am cunoscut acum jumătate de an, face to face, dar obișnuiam să mai vorbesc cu ele pe video și a fost o întâlnire emoționantă, a decurs extraordinar. Ne înțelegem de minune și în fiecare weekend în care fetele sunt la noi încercăm, eu și George, pe cât posibil să profităm de fiecare secundă, să ne jucăm, să dansăm, să ne distrăm, să facem băiță, să facem tot felul de activități.

Apropo, fetele îmi spun Vavi. Nu știu, e un sentiment extraordinar. Nu m-aș fi gândit că voi avea o relație în care partenerul are copii, dar iată că s-a întâmplat și e un lucru minunat în viața mea. Mă bucură tot ce se întâmplă, a povestit Viviana Sposub.

Care este relația dintre Viviana Sposub și Andreea Bălan

După ce s-a zvonit că Andreea Bălan ar intenționa să o dea în judecată pe Viviana Sposub pentru că a publicat poze cu fetițele ei fără să primească acordul său, iubita lui George Burcea a ales să răspundă și la întrebări legate de acest subiect.

„Este relația dintre tine și George afectată de fosta lui soție?” a fost una dintre curiozitățile fanilor săi.

Am ales și o întrebare mai sensibilă, pentru că se tot perindă astfel de curiozități în această secțiune. Este destul de dificil, recunosc… Nu o să mă mai ascund după deget. Nu voi intra în detalii deocamdată, dar tot ce pot să zic este că relația dintre mine și George este una foarte puternică, indestructibilă și consider că merită orice sacrificiu. Nu știam că viața mea va fi așa, dar acesta e farmecul. Te îndrăgostești atunci când te aștepți mai puțin și de o persoană la care nu te-ai fi gândit. În final contează să fii fericit, a răspuns concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Întrebată cum se înțelege cu Andreea Bălan, Viviana Sposub a spus: „Un simplu search pe Google îți poate răspunde la această întrebare”.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter