Cum se înțeleg Viviana Sposub și George Burcea

De Unica.ro, pe

Viviana Sposub (24 de ani) și George Burcea (34 de ani) formează un cuplu din august 2020. Perechea s-a cunoscut în timpul filmărilor show-ului „Ferma”, de la Pro TV. În martie 2020, actorul s-a separat de artista Andreea Bălan (37 de ani), după o relație de 4 ani și jumătate și o căsnicie de doar câte luni. Actorul și solista au împreună două fiice, Ella Maya (5 ani) și Clara Maria (2 ani).

Cum se înțeleg Viviana Sposub și George Burcea

Recent, în mediul online, Viviana a răspuns mai multor curiozități venite din partea urmăritorilor ei de pe Instagram. Unul dintre aceștia a întrebat-o cum se înțelege cu actorul. „Exact după piesa aia (n.red.: Lidia Buble feat. Adrian Sînă – Noi simțim la fel), «gândim la fel, simțim la fel, iubim la fel». Ne înțelegem foarte bine și cred că se poate vedea asta ușor, chiar dacă nu postăm în fiecare zi”, a răspuns Viviana.

Ulterior, întrebată dacă între ea și partener există conflicte, Viviana a completat: „Să nu vă gândiți că nu avem momente tensionate și discuții în contradictoriu, dar atunci când te cerți cu persoana de lângă tine trebuie să lași de la tine, să înțelegi și să ajungi la un consens”.

În decembrie 2021, în mediul online, Viviana a spus că „abia așteaptă să fie mamă”. „Apropo de copii, e o întrebare pe care o primesc de foarte multe ori. Da, am spus că îmi doresc și sper să se întâmple. Nu deocamdată, nu e momentul, dar abia aștept să fiu mamă”, a declarat pe Instagram.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

George Burcea, ironie despre Andreea Bălan. Nicoleta Dragne a reacționat la mesajul postat de actor

Viviana Sposub, reacție la discursul instigator la violență împotriva femeilor al lui George Burcea

Viviana Sposub, declarații ironice despre divorțul dintre George Burcea și Andreea Bălan. „Eu sunt Viviana, spărgătoarea de case”

În august 2019, Viviana mai spunea: „Cu siguranță [îmi doresc copii], cât mai repede. Îmi doresc cinci copii. Dacă o să fiu mega bogată, o să fac cinci”.

Deși încă este căsătorit cu Andreea Bălan, actorul a declarat în mai multe interviuri că își dorește să o ceară în căsătorie pe Viviana. „O voi cere pe Viviana de soție. Nu știu când, habar n-am, dar îmi doresc foarte mult acest lucru. (…) Va fi un moment foarte, foarte intim, dar o să vă anunțăm”, a declarat în emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities”.

„O să-i iau inelul domnișoarei în momentul în care voi afla măsura inelului fără ca ea să se prindă că urmează să-i dau inelul”, a mai declarat actorul la Antena Stars. În ciuda acestor declarații, George a spus ulterior că nu se va recăsători curând.

„Nu fac nicio nuntă acum. Actorii nu au avut spectacole multe. Uite așa, nu va fi. (…) Sunt fericit, îi mulțumesc (n.red.: Vivianei) pentru toată susținerea pe care o am. E superb tot ceea ce se întâmplă. Îmi doresc ca fiecare om de aici de pe live să simtă ce simțim noi de mai bine de un an”, a spus actorul în mediul online.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter