Cum s-a schimbat viața lui Ashley Graham și a soțului ei de când au devenit părinți?

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Marți, 21 septembrie 2021, 13:38

La începutul anului acesta, Ashley Graham (32 de ani) a devenit mamă pentru prima oară. Modelul a dat naștere unui fiu, Isaac Menelik Giovanni Ervin.

Ashley și soțul ei, regizorul Justin Ervin (35 de ani), s-au cunoscut la biserică în New York și s-au căsătorit când modelul avea doar 22 de ani. Anul acesta, perechea a aniversat 10 ani de căsnicie.

Cum s-a schimbat viața lui Ashley Graham și a soțului ei de când au devenit părinți?

De când au devenit părinți, Ashley și Justin își programează timpul în doi în funcție de fiul lor. În fiecare joi seară, cuplul iese în oraș.

„Ne plimbăm, luăm cina în oraș, ieșim cu mașina”, a dezvăluit. „Este ceva grozav pentru că, în rest, non stop suntem acolo pentru Isaac și mai și muncim amândoi.”

„Nou-născuții dorm în general câteva ore la rând. Îl punem în pătuț, ne așezăm în cealaltă parte a camerei și ne facem treaba”, a mai adăugat.

„Multe femei m-au întrebat dacă mi-a fost frică să fac sex din nou după naștere. Deloc, iar motivul este acela că știu că vaginul meu a fost făcut să poată naște un copil și că va reveni la cel care era înainte de bebe.

Totul este încă acolo, se simte la fel, mobila este doar probabil rearanjată”, a mai dezvăluit modelul, potrivit People.

„Mă simt ca o mămică extraordinară muncind. Eram organizată și înainte, dar acum sunt și mai și. Când spun organizată mă refer că am o geantă ca a lui Mary Poppins.

În ea se află o mulțime de lucruri, inclusiv pompa pentru laptele de la sân. Arată ca un mini robot care mă însoțește mereu”, a mai spus.

Foto: Instagram

Citește și:

Chef Scărlătescu despre debutul în bucătărie: „A fost foarte greu. Nu a fost nimeni care să mă ajute”

Vlăduța Lupău, infectată cu noul coronavirus. Cum se simte interpreta de muzică populară?

Dan Bittman, noi declarații legate de pandemie: „Domnul Arafat să-mi vorbească frumos, nu aşa cu degetul, pentru că suntem egali!”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter