Cum rezistă Ilinca Vandici în izolare: „Asta mă ajută să trec mai ușor peste această perioadă”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 02 aprilie 2020, 12:25
Ilinca Vandici se află în izolare alături de familia sa. Prezentatoarea de televiziune a reușit până acum să vadă doar părțile pozitive și beneficiile acestei situații și consideră că acest timp nu este unul pierdut, cum mulți afirmă, ci, din contră, este unul câștigat.

Ilinca Vandici locuiește la casă alături de soțul său, Andrei Neacșu, cu care este căsătorită din 2017, și alături de fiul lor, Zian. Cum filmările la emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities” au intrat în pauză din cauza epidemiei de coronavirus, îndrăgita prezentatoare, nu are motive să iasă din locuință, dar se bucură foarte tare de această perioadă de restricții pentru că reușește să petreacă mai mult timp cu fiul său:

Citește și – George Burcea, în vizită la Andreea Bălan și la fetițe. Cum s-a fotografiat actorul

„Tot acest timp cât stau acasă nu este unul pierdut, ci este timp câștigat. Mămicile vor înțelege și mai bine cee ace urmează să le transmit: în momentul în care ai un copil, nu ai cum să te plictisești. Copilul are nevoie de tine în fiecare clipă, așa că eu și fiul meu avem împreună tot felul de activități. Stăm în casă, citim povești, ne jucăm cu plastilina, pictăm, facem lego, mai ieșim în curtea casei la aer, dar ce este mai important, stăm acasă și respectăm întocmai reglementările autorităților”, – a tranzmit Ilinca Vandici pentru Libertatea.

Ilinca Vandici, totodată, reușește să se dedice mai mult activităților care îi fac plăcere și, totodată, face mai mult sport decât înainte: „Acum am mai mult timp și pentru mine, în acest moment, când vă povestesc, mă aflu în curte, savurez o cafea și admir pomii care înfloresc. Când nu mă uit la filme, citesc. Incredibil, dar acum fac mai mult sport. Înainte mergeam de 2,3 ori pe săptămână la sală, iar acum nu trece o zi fără să nu fac sport acasă. Asta mă ajută să trec mai ușor peste această perioadă”, – a mai spus Ilinca Vandici.

Citește și – Cum se distrează familia Măruță în izolare la domiciliu. VIDEO

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter