Cum își disciplinează Jamie Oliver copiii

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 13 iunie 2017, 13:08
Jamie Oliver (42 ani) este unul dintre cei mai cunoscuți bucătari ai lumii. Căsătorit de 17 ani cu Juliette Norton (42 ani), cei doi au împreună 5 copii - Poppy Honey Rosie (15 ani), Daisy Boo Pamela (14 ani), Petal Blossom Rainbow (8 ani), Buddy Bear Maurice (7 ani) și River Rocket (1 an).

Cu atâția copii acasă, Jamie a mărturisit în mai multe rânduri că a fost nevoit să învețe cum să-i disciplineze, iar secretul său este simplu – îi pune să muncească pentru lucrurile pe care le vor.

Jamie Oliver alături de soția lui Juliette și băiețelul lor cel mic, River Rocket

Jamie Oliver alături de soția lui Juliette și băiețelul lor cel mic, River Rocket

Jamie și-a pus fetele să învețe toate ierburile aromatice

Concret, pentru a primi cadourile la care visează, cei mici trebuie să le demonstreze părinților că le merită.

Daisy, fiica lui Jamie Oliver

Daisy, fiica de 14 ani a lui Jamie Oliver, ajutând la culesul sparanghelului

De exemplu, când fetele cele mai mari, Poppy Honey Rosie (15 ani) și Daisy Boo Pamela (14 ani), și-au dorit un scuter, dar nu era nici Crăciunul și nu erau nici zilele lor de naștere, Jamie le-a testat cunoștințele în materie de… condimente.

Celebrul bucătar le-a pus pe fete să învețe care sunt plantele aromatice care se folosesc în bucătărie și apoi le-a provocat să recunoască mai multe – cimbru, leuștean, oregano sau lemongrass. Când acestea i-au dovedit că știu să recunoască aceste condimente nu doar după cum arată, ci și legate la ochi, după mirosul lor, Jamie le-a cumpărat scuterul mult dorit.

El a ținut să menționeze că niciodată nu le oferă copiilor lui tot ce aceștia își doresc, pur și simplu, fără ca ei să facă ceva în acest sens. De cele mai multe ori, Jamie își pune copiii să învețe ceva nou sau să muncească într-un fel sau altul, pentru lucrurile pe care vor să le primească.

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter