Cum gestionează Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu conflictele din relație

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 18 ianuarie 2022, 15:51

Andreea Marin (47 de ani) și Adrian Brâncoveanu (37 de ani) formează un cuplu de mai bine de 5 ani. „E o relație frumoasă în care fiecare aduce ceva. E o relație constructivă, plină de iubire. E discret. Am învățat în timp că e mai bine așa. Eu sunt un om care vorbește despre orice, fără bariere. E o relație mai profundă. Suntem un cuplu ce trăiește o relație elegantă”, spunea prezentatoarea TV în toamna anului 2020, pentru Unica.

Cum gestionează Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu conflictele din relație

Recent, pentru Click!, Andreea Marin a vorbit despre căsătorie, dar și despre cum gestionează ea și Adrian conflictele în cuplu. Jurnalista a mai fost căsătorită în trecut de trei ori.

Primul soț al Andreei Marin a fost directorul de marketing Cristian Gheorghiță. După divorțul de acesta, prezentatoarea TV s-a recăsătorit cu Ștefan Bănică Junior (53 de ani), alături de care are și o fiică, Ana Violeta, în vârstă de 14 ani. Din 2014 până 2017, jurnalista a mai fost căsătorită cu omul de afaceri Tuncay Öztürk.

Întrebată cine cedează primul în timpul unui conflict, Andreea Marin a declarat pentru Click!: „Nu simt nevoia să discut despre intimitatea noastră, dar, generic vorbind, un cuplu este echilibrat atunci când cei doi se simt unul pe celălalt și știu când să facă un pas în spate, fiecare la momentul său”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Andreea Marin a clarificat zvonurile. A fost sau nu cerută de Ion Țiriac?

Fotografii rare cu Andreea Marin din copilărie și adolescență

De ce nu s-au căsătorit Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu

„Asta reușim noi astăzi și mă bucur mult. Oamenii se pot confrunta cu diverse probleme în viață și pot aduce tensiunea acasă, aceasta este o greșeală des întâlnită și e păcat. Dar, odată cu trecerea timpului, începi să vezi și să înveți”, a mai spus.

Întrebată dacă simte că o viitoare căsătorie ar putea-o îngrădi, Andreea a precizat: „Nu, nici gând de vreo îngrădire. Toate la timpul lor. Nu e nicio grabă”. „Noi suntem bine astfel și suntem o familie. Nu trăim după normele impuse de alții. Fiecare știe cum este mai bine pentru el. Nu a venit acel moment în care să se întâmple altfel”, mai spunea jurnalista în noiembrie 2021, pentru Impact.

În iulie 2021, prezentatoarea TV a vorbit despre o a doua sarcină. „Când o vrea Dumnezeu. (…) Trebuie să mai facă și omul ceva ca să iasă treaba asta. Sunt un om sănătos, nu e asta o problemă, dar lucrurile se întâmplă atunci când trebuie să se întâmple. E un moment pentru toate. Știe cineva acolo sus mai mult decât știm noi, asta cu siguranță!”, a declarat Andreea Marin la Antena Stars.

„Îmi mai doresc un copil, dar și Dumnezeu trebuie să fie cu mâna pe umărul meu. Da, mi-aș dori. Sunt deschisă. Nu am ajuns să renunț la dorința de a mai avea un copil pe care să îl fac pe cale naturală”, mai declara Andreea Marin la începutul anului 2020, pentru Libertatea.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter