Cum gestionează Adela Popescu certurile cu Radu Vâlcan

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 04 ianuarie 2021, 13:41

Din anul 2016, alături de Cove (46 de ani), Adela Popescu (34 de ani) este gazda emisiunii Vorbește Lumea. Luni, 21 decembrie, Cove și Adela i-au avut invitați în platou pe soții Tudor (41 de ani) și Anamaria (35 de ani) Ionescu.

În timp ce vorbeau despre motivele copilărești din cauza cărora se ceartă, Adela a mărturisit de la ce pornesc uneori conflictele dintre ea și soțul ei, actorul și prezentatorul TV Radu Vâlcan (43 de ani). Perechea are doi fii, Alexandru (4 ani) și Andrei (2 ani).

Cum gestionează Adela Popescu certurile cu Radu Vâlcan?

„Noi de la copii chiar ne luăm. Prima oară încerci să gestionezi scandalul cu copilul. Eu reușesc să nu mă enervez. Reușesc să nu prea mă enervez, soțul meu nu. Atunci, odată încerc să rezolv copilul, după care încerc să rezolv soțul.

Zice: «Da, că tu cu parentingul tău, cu cărțile pe care le citești, nu vezi că nu merge?». Și-i zic: «Tu nu ai capacitatea să te calmezi, om mare, cum ai pretenția de la ăsta mic?». Și-mi zice: «Nu, că profită!». La un moment dat își pierde răbdarea. Se enervează pur și simplu”, a dezvăluit.

Cum l-a cucerit Adela pe Radu?

„Cred că o femeie frumoasă emană acea energie de care avem cu toții nevoie și asta vine din capacitatea interioară pe care o are femeia de lângă tine de a umple spațiul ori golurile care așteaptă să fie completate.

Cred că asta înseamnă frumusețea, acea femeie care radiază și te molipsește cu veselia ei, cu fericirea ei. Dacă vorbim despre calități, cele mai importante trei calități de care eu m-am îndrăgostit la o femeie, și acum vorbesc despre Adela, au fost mai mult de trei.

M-au impresionat râsul, felul ei de-a fi, veselă mereu, bunătatea și talentul, pentru că Adela are un talent absolut în tot ceea ce face”, spunea Radu Vâlcan în urmă cu ceva timp.

Foto: Instagram

Citește și:

Adelina Chivu, surpriză emoționantă pentru aniversarea de 34 de ani a Adelei Popescu

Adela Popescu și Radu Vâlcan își amenajează noua locuință: „Este o casă normală”

Din ce motive se ceartă Tudor Ionescu și soția lui Anamaria? „Din mizerii ne luăm”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter