Aurelian Temișan, primele declarații despre relația lui George Burcea cu Andreea Bălan: „Ei bine…”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 26 februarie 2020, 15:35
Aurelian Temișan a avut prima reacție după ce s-a zvonit că lucrurile nu ar fi prea roz în căsnicia Andreei Bălan și a lui George Burcea. Mai mult, presa a scris că cei doi se îndreaptă spre divorț. Acum, nașul de cununie al celor doi a rupt tăcerea.

Temișan a scris pe Instagram că a fost întrebat de multă lume ce se întâmplă cu mariajul Andreei și George.

Vreau să lămuresc niște nelămurite. În ultimele zile am fost sunat direct, am fost întrebat în mesaje la postări, în mesaje private, chiar și direct pe stradă sau în discuții avute în alte cercuri, ce se întâmplă cu Andreea și George? Ei bine… nu știu exact. Nu știu nu pentru că nu mă interesează, nu știu pentru că nu voi intra în casa, viața și sufletul lor cu forța…Îi iubesc pe amândoi, casa noastră le e deschisă oricând vor vrea să vina, amândoi sau pe rând, pe cele mici le ador, dar… până aici”, a spus Aurelian Temișan pe rețeaua de socializare.

De asemenea, el a dat de înțeles că lucrurile nu merg tocmai bine între cei doi, însă speră că totul va reveni la normal.

„Dacă s-ar renunța la orgolii inutile, la mândrie, la a se țipa înainte de a analiza situație, dacă s-ar trage aer în piept 10 secunde înainte de a emite cuvinte grele și acuze, pe care nu le mai poți retrage și care creează o prăpastie evidentă, cred că lucrurile nu ar mai degenera. În concluzie, dragi cititori, haideți să nu judecăm și să nu tragem concluzii. Haideți să ne bucurăm de ce ne oferă Andreea și George ca artiști și să sperăm că vor reintra curând pe culoarul normalității…. Aștept să le citesc din nou în ochi și în suflet emoția pe care o aveau atunci, în fața preotului, când și-au dedicat și declarat iubirea”, a încheiat artistul postarea.

Zilele trecute, polițiștii l-au prins pe George Burcea drogat la volan. Actorului i s-a făcut dosar penal și riscă o pedeapsă de închisoare cu suspendare, dacă este găsit vinovat.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu George Burcea, Andreea Bălan și Aurelian Temișan.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter