Cum arată vila de vacanță a Andreei Marin

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 15 februarie 2023, 09:13

Andreea Marin (46 de ani) a vorbit într-un interviu recent despre casa de vacanță pe care o are la munte. Celebra prezentatoare de televiziune și-a construit o vilă în comuna Telega, județul Prahova și spune că a găsit locul respectiv din pură întâmplare, în timp ce se afla în vizită la niște prieteni.

„Am venit în acest sat invitată fiind la masa de Paște a unor prieteni. Am luat masa și am pornit pe drumurile acestea de munte la pas, să dăm burta jos, cum se zice. Pe un copac, scrijelit, așa, un număr de telefon. Mi s-a părut foarte romantic acest lucru. La vremea aceea eram un simplu angajat al televiziunii, deci nici gând să visez pe atunci să îmi construiesc o casă.

La o zi după, am sunat, am aflat ca proprietarii erau niște oameni în vârstă, care locuiseră cândva în acest sat. M-am întors după un timp la ei, ne-am plăcut și împreună am căutat soluții și am găsit o soluție pe termen lung. Și uite așa a devenit terenul al meu”, a povestit Andreea Marin, la Antena Stars.

Vezi cum arată vila de vacanță a Andreei Marin în galeria foto și în clipul video de mai jos.

Citeşte şi: Elena Udrea, ținută de peste 1.000 de euro, în parc cu fetița

Citeşte şi: Drama actriței Natașa Naab, după pierderea soțului și a fratelui: „Mi s-a declașat o boală autoimună”

Citeşte şi: Mihai Morar se menține în formă cu Pilates: „Da, și bărbații fac asta!”

Citeşte şi: Dana Rogoz și-a lăsat cu lacrimi în ochi fiica la creșă: „Suntem în etapa de acomodare”

Vedeta de televiziune spune că, la momentul respectiv, nu avea o situație financiară atât de bună încât să-și poată construi o casă, dar, treptat, a reușit să-și vadă visul cu ochii.

“Tata mi-a zis: «Nu ai bani să faci o casă, nici măcar una de lemn», așa cum îmi doream eu, dar ai putea să faci fundația. (…) De multe ori am ajuns pe zero. De exemplu, în momentul în care am ridicat fundația, în contul meu erau zero lei”, a completat Andreea Marin.

Vedeta a ținut să puncteze că s-a implicat personal în construcția vilei, ea fiind cea care a luat deciziile legate de designul interior și exterior al casei.

„După niște ani, când totul a fost gata, eram încă singură, încă necăsătorită, am venit în prima seara când totul era gata, m-am așezat pe canapea, pe la 11 și ceva noaptea și mă uitam la fiecare detaliu, la fiecare bârnă din tavan, pentru că am ales până și locurile unde să existe aceste bârne, la fiecare lampă, fiecare pernuță, fiecare draperie, fiecare detaliu”, a mai spus Andreea.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter