Cum arată soția și fiicele lui Vadim Tudor la 7 ani de la moartea lui. „Tribunul” ar fi împlinit 73 de ani

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Luni, 28 noiembrie 2022, 11:52

Supranumit „Tribunul”, Corneliu Vadim Tudor a fost cel mai controversat politician român de după Revoluția de la 1989. A fost fondatorul revistelor România Mare” și „Tricolorul”, pe care le-a folosit ca ascensiune în viața sa politică, dar și ca instrument de atac pentru adversarii lui și jurnaliștii care au avut curajul să îl conteste.

Corneliu Vadim Tudor a jonglat între pamflet şi jigniri, între acuzaţii şi înjurături, poate mai cunoscute decât discursurile lui de la tribună. Unii i-au întors spatele, în emisiuni. Alţii, ca Mărioara Zăvoranu, i-au răspuns, cu aceeași monedă. Oricât de încins ar fi fost scandalul, Vadim a vrut mereu să aibă ultimul cuvânt.

Corneliu Vadim Tudor o viață împărțită între politică, poezie și scandal

Vadim a fost omul extremelor. Omul care știa istoria ca pe o poezie, o enciclopedie ambulantă, dar și izvor de cuvinte grele.

A trecut prin numeroase scandaluri, atât politice cât și mondene. A izbucnit atunci când era la un pas să fie evacuat din sediul partidului său, dar și-a ieșit din minți și în platourile de televiziune, inclusiv în parcarea acestora, când a avut o discuție aprinsă cu Mărioara Zăvoranu, mama Oanei. „Voi vreți scandal și vă dau scandal de nu puteți să-l duceți!”

VOTEAZĂ-ți produsele preferate la UNICA BEAUTY CELEBRATION! Care sunt cele mai bune produse cosmetice? 

Un alt scandal care a făcut turul televiziunilor a fost acela dintre o fostă membră de partid și Tribun. Aceasta îl acuza pe politican că ar fi încercat să obțină de la ea favoruri sexuale.

Tot într-un platou de televiziune, Corneliu Vadim Tudor voia să declanșeze primul sex-gate din România. Rona Hartner era atunci ținta lui Vadim. Cel din urmă o acuza pe actriță că ar fi fost amanta președintelui Emil Constantinescu.

Vadim, omul care nu și-a ascuns niciodată antipatiile

În ianuarie 2009, Vadim a sărit la gâtul lui Gigi Becali, iar în 8 iunie 2009 Vadim i-a luat în vizor pe Elena Băsescu şi Traian Băsescu. Nici Elena Udrea nu a fost sărită. În 22 octombrie 2009, a atacat-o şi pe aceasta.

În anul 2013, Corneliu Vadin Tudor s-a luat la ceartă cu Miron Cozma în timpul unei emisiuni Totul a pornit de la faptul că acesta din urmă a declarat că Vadim Tudor vorbeşte în numele unui partid al cărui preşedinte nu mai este. Vadim l-a trimis la muncă pe Cozma, iar acesta l-a acuzat pe europarlamentar de furt.

Citește și: Lidia, fiica lui Corneliu Vadim Tudor, ar fi rămas văduvă după trei luni de la căsătorie

Mariana Moculescu a fost și ea adesea ținta criticilor lui Vadim Tudor. Nu de puține ori tribunul a jugnit-o și a făcut-o lipsită de educație sau chiar analfabetă.

Familia lui Vadim Tudor, la 7 ani de la moartea lui

La șapte ani de la moartea politicianului, una dintre fiicele sale, Lidia, a povestit la Antena 3 despre cum arătau zilele de naștere ale tatălui ei, atunci când acesta era încă în viață.

„O singură dată și-a serbat ziua de naștere, când a împlinit 55 de ani, și asta pentru că noi am insistat. În rest, de ziua lui făcea ce făcea de obicei. Îi plăcea foarte mult să primească flori și cadouri.”, a spus fiica tribunului în cadrul emisiunii de la Antena 3.

În urmă cu câteva săptămânia, soția politicianului și fiica cea mare a acestuia și-au aniversat ziua de naștere. Cu acest prilej, Lidia, mezina familie a postat câteva fotografii cu acestea, alături de o urare de „La mulți ani”

În 1991, Vadim Tudor a creat Partidul România Mare, o formațiune confundată cu personalitatea celui care în anul 2000 a fost la un pas să ajungă președinte. A pierdut însă în turul al doilea, în fața lui Ion Iliescu.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter