Cum arăta Loredana Groza la 22 de ani. Replica dată de artistă pentru cei care-i critică aparițiile îndrăznețe

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 06 noiembrie 2019, 17:23
Loredana Groza a uimit în ultima perioadă prin aparițiile sale îndrăznețe, fie că este vorba de mediul online, fie că este vorba de aparițiile televizate, însă pe lângă aprecieri, artista s-a confruntat și cu un val de critici. 

Loredana Groza arată impecabil la vârsta de 49 de ani, prin urmare nu are niciun motiv să-și ascundă formele. Cu toate acestea, au existat fani care au criticat-o pentru extravaganțele vestimentare pe care le-a afișat în ultima perioadă fără niciun pic de inhibiții. Pentru a le închide gura cârcotașilor, îndrăgita Lory a postat o fotografie de pe vremea când avea doar 22 de ani și a punctat, printr-un mesaj subtil, faptul că senzualitatea și îndrăzneala cu care poza pe vremea aceea nu sunt cu nimic diferite de cele de astăzi: „Aveam 22 aici. Întotdeauna am fost un copil rebel. Fotografie făcută de legendarul fotograf italian Bruno Oliviero la Roma.” – a scris Loredana Groza în dreptul imaginii.

Cum arăta Loredana Groza la 22 de ani. Replica dată de artistă pentru cei care-i critică aparițiile îndrăznețe

Loredana Groza a știut întotdeauna să se reinventeze, iar în ultima perioadă a excelat la capitolul fizic. Artista a apelat la medicul estetician pentru câteva îmbunătățiri, dar și la antrenamente intense la sala de fitness și rezultatul este cel puțin pe măsura așteptărilor.

Vezi mai multe imagini provocatoare cu Loredana Groza în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter