Cum arată iubita lui Macaulay Culkin. Au fost surprinși împreună la Paris

De Amelia Matei, pe Ultimul update Vineri, 13 decembrie 2019, 13:12
În filmul iconic din 1990, părinții au uitat să îl ia pe Macaulay Culkin în vacanță la Paris, dar acum starul nu mai este deloc „Singur Acasă” și petrece alături de noua lui iubită, Brenda Song, și fina lui, Paris Jackson, în Orașul Luminilor.

După ce în urmă cu patru ani presa scria că actorul este pe moarte și că dependența de droguri își pune amprenta asupra fizicului său, Culkin și-a revenit spectaculos, iar dovadă stă o imagine de la cea  mai recentă apariție în Paris. Îmbrăcat într-un costum elegant, la brațul iubitei sale, Macaulay Culkin a luat cina la un celebru restaurant cu două stele Michelin.

Macaulay Culkin si noua lui iubita

Și pentru că se află în orașul iubirii, starul din „Singur Acasă” a fost surprins recent cu un buchet mare de flori pentru iubita lui și o sacoșă în care avea o sticlă de vin și sushi.

Macaulay Culkin in 2017

Macaulay Culkin și Brenda Song formează un cuplu de patru luni și se pare că actrița și cântăreața și-a pus deja ampreta asupra stilului de viață al lui Culkin. Actorul a renunțat la părul lung, are un aspect îngrijit și chiar și-a reluat cariera cinematografică.

După o pauză de 13 ani, el va juca împreună cu iubita sa în filmul „Changeland”.

În trecut, Macaulay Culkin a avut o relație cu actrița Mila Kunis, despre care se zvonea că intenționa să o ceară de soție. După ruptura de Mila Kunis, a urmat o relație cu actrița Jordan Lane Price, iar de patru luni  are o relație cu fosta vedetă Disney Brenda Song, cunoscută publicului de profil pentru „The Suite Life of Zack & Cody” și „Wendy Wu: Homecoming Warrior”.

Citește și – Imagini inedite cu fiica lui Michael Jackson și Macaulay Culkin. Care este legătura dintre cei doi

Citește și – Cum arată acum Harry și Marv, cei doi tâlhari din „Singur Acasă”

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter