Actorul Macaulay Culkin din „Singur Acasă” s-a logodit

De Adelina Duinea, pe

Macaulay Culkin (41 de ani) și Brenda Song (33 de ani) formează un cuplu din anul 2017. În primăvara anului trecut, actorii au devenit părinți pentru prima oară. Brenda a dat naștere unui băiețel, Dakota, pe 5 aprilie 2021. Recent, actrița a fost fotografiată purtând un inel cu un diamant masiv pe inelarul mâinii stângi.

Actorul Macaulay Culkin din „Singur Acasă” s-a logodit

În imagini, Brenda este surprinsă purtând o jachetă stil cămașă de culoare vișinie peste o rochie neagră largă din bumbac. Actrița și-a accesorizat ținuta cu o poșetă neagră și saboți în aceeași nuanță. Brenda își purta de asemenea ochelarii de vedere, masca de protecție și, desigur, inelul de logodnă.

Niciunul dintre actori nu a comentat logodna, fiind extrem de discreți când vine vorba despre viața lor intimă. Cuplul s-a cunoscut în anul 2017, pe platourile de filmare ale peliculei „Changeland”, lansată în 2019. La începutul anului 2020, actorul a vorbit surprinzător de deschis despre cum el și Brenda își doresc să întemeieze o familie.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Actorul Sir Sidney Poitier, primul bărbat de culoare premiat cu Oscar, a murit la 94 de ani

Lisa Bonet și Jason Momoa s-au despărțit după o relație de 16 ani

Megan Fox și Machine Gun Kelly s-au logodit. Cum arată inelul de logodnă

„Încercăm să ne dăm seama cum să facem timpul să lucreze în favoarea noastră. Nimic nu-ți place mai mult decât iubita ta intrând în cameră spunând: «Iubire, sunt la ovulație»”, declara actorul în 2020, pentru revista Esquire.

Perechea are trei pisici, Apples, Dude și Santa; un câine, Panda; și un pește, Cinnamon. Cuplul și-a numit fiul în onoarea surorii actorului, care s-a stins din viață în anul 2008, în urma unui accident rutier, la vârsta de doar 29 de ani.

Familia declara la vremea aceea: „Putem confirma oficial că victima este Dakota Culkin. A fost un accident teribil de tragic. Nu avem alte declarații de oferit pentru moment”.

Foto: Profimediaimages.ro; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter