Actorul Devin Ratray, celebrul „Buzz” din „Singur Acasă”, acuzat de iubită că ar fi încercat să o sugrume

De Unica.ro, pe

Actorul Devin Ratray (44 de ani), celebru pentru interpretarea persoanjului “Buzz” din “Singur Acasă” a fost acuzat de iubita sa că ar fi încercat să o sugrume. Actorul, care în celebrul film “Singur Acasă” juca rolul fratelui mai mare și nesuferit al lui Kevin McCallister (interpretat de Macaulay Kulkin) a avut în urmă cu câteva zile o dispută cu iubita sa care a degenerat, ajungându-se la violență domestică.

Potrivit publicației TMZ, în timpul altercației, Devin s-ar fi năpustit asupra sa, i-ar fi pus mâna la gură să nu țipe și ar fi încercat să o sugrume. Iubita actorului a chemat un echipaj de poliție la hotelul Hyatt, din apropierea orașului Oklahoma City, unde s-a petrecut incidentul și a depus o plângere împotriva sa. După plecarea polițiștilor, Devin și iubita au plecat în direcții diferite.

Apropiații actorului au spus că Devin nu ar fi recurs la violență fizică, ci doar s-au certat și au decis să se despartă.

Citeşte şi: Cum arată azi Daniel Stern, actorul care l-a jucat pe Marv, hoțul din „Singur Acasă”

Citeşte şi: Cine este femeia cu porumbei din „Singur acasă 2”

Citeşte şi: Detaliul din filmul „Singur Acasă” pe care nimeni nu l-a observat până acum

Citeşte şi: Cum arată astăzi Buzz, actorul din filmul „Singur Acasă”

Devin Ratray a devenit cunoscut publicului din întreaga lume în anul 1990 după ce a interpretat personujul Buzz din celebrul film de Crăciun “Singur Acasă”. Cu patru ani înainte de apariția în această franciză, în 1986, Devin a jucat în “Where are the children?”. De-a lungul anilor, Devin Retray a mai avut roluri memorabile în pelicule precum “Blue Ruin”, “The Prince and Me”, “Nebraska”, “The Tick” și în seriale ca “Law and Order”, “Supernatural” sau “Surrogates”.

Recent, în presa internațională s-a vorbit despre o reunire a întregii echipe de actori din “Singur Acasă”.

“Au plănuit o întâlnire online și acum câteva zile am primit link-ul și am încercat să țin legătura cu Jed Cohen, Diana Rein, Terrie Snell, Angela Goethals și Hillry Wolf”, a dezvăluit Devin, potrivit Page Six.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter