Macaulay Culkin a devenit tată. Brenda Song a născut un băiețel

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 13 aprilie 2021, 16:09

Macaulay Culkin a devenit tată pentru prima oară, după ce iubita actorului, Brenda Song, a născut un băiețel. Cei doi au ales pentru micuțul lor un nume cu o semnificație deosebită pentru starul din „Singur acasă”. 

Actorii Macaulay Culkin și Brenda Song au devenit părinți pentru prima oară. Fiul lor a venit pe lume în data de 5 aprilie, la Los Angeles și a primit numele Dakota Song Culkin. Cei doi au ales să-și boteze fiul Dakota în amintirea surorii lui Macaulay Culkin, care a murit într-un accident de mașină în 2008.

„Suntem extaziați”, au transmis actorii, care s-au cunoscut în Thailanda, în urmă cu câțiva ani, pe platoul de filmare pentru „Changeland”, relatează CNN.

Macaulay Culkin, în vârstă de 40 de ani, filmează în prezent pentru al zecelea sezon din „American Horror Story”, alături de Sarah Paulson, Kathy Bates, Billie Lourd, Evan Peters, Lily Rabe și Finn Wittrock. Brenda Song, în vârstă de 33 de ani, a apărut recent în „Station 19” (ABC) și în „Dollface” (Hulu).

Macaulay Culkin, o viață demnă de un scenariu de film

Interpretul celebrului personaj Kevin McCallister din „Singur acasă”, a fost unul dintre copiii minune ai Hollywood-ului, iar viața sa a fost una demnă de un scenariu de film, presărată cu suișuri și coborâșuri.

Macaulay Culkin s-a născut la 26 august 1980, în New York, și este de-al treilea dintre cei șapte copii ai familiei. Culkin a intrat în showbiz de la vârsta de 4 ani, iar la 8 juca deja în primul său film.

În 1990 a fost selectat dintre alți 200 de copii să joace în filmul „Home Alone”, peliculă ce l-a făcut faimos în întreaga lume. A urmat o ascensiune în carieră, Culkin primind diverse roluri în peste 20 de filme și având, de asemenea, o mulțime de apariții pe micul ecran în show-uri de televiziune celebre.

Citește și: Prinţul Harry a ajuns în Anglia pentru funeraliile bunicului său. Va sta în carantină cinci zile

Andreea Bălan, despre relația cu artistul Keo: „Ne regăseam la un nivel foarte profund”

Prințul Andrew, dezvăluiri despre starea reginei Elisabeta a II-a după moartea prințului Philip

Amna, noi detalii după infecția cu noul coronavirus: „A opta zi de COVID-19”

Copilărie marcată de părinți abuzivi

Chiar dacă a cunoscut succesul la o vârstă fragedă, copilăria actorului a fost marcată de părinții abuzivi. După ce a fost abuzat atât fizic cât și emoțional, la vârsta de 14 ani, tânărul actor a decis să își dea părinții în judecată.

„Călătoream prin toată țara și eram închis într-o cameră cu un om care nu mă plăcea. Un om rău. Care m-a abuzat fizic și psihic. Pot să vă arăt cicatricile mele. Era gelos pe mine și mă amenința: Fă așa sau te lovesc. Tot ceea ce a încercat să realizeze în viață mie mi-a ieșit chiar înainte de 10 ani”, a povestit actorul într-o emisiune a lui Marc Maron.

La 14 ani Macaulay și-a dat părinții în judecată pentru abuz și susține că acesta a fost cel mai bun lucru care i s-a întâmplat: „Separarea noastră din 1994 a fost unul dintre cele mai bune lucruri care mi s-au întâmplat și care m-au făcut să părăsesc industria filmului. Îmi doream o pauză și le-am zis părinților așa: eu renunț, să știți, sper că ați făcut banii pe care vi i-ați dorit, pentru că nu vor mai veni alții de la mine”, a mai povestit actorul.

Actorul a fost la un pas de moarte din cauza drogurilor

Macaulay Culkin s-a confruntat o bună perioadă de timp cu abuzul de droguri, de alcool și cu depresia și ajunsese în urmă cu cinci ani de nerecunoscut, fiind la un pas de moarte din cauza vieții haotice pe care o avea.

„Macaulay priza heroină și vorbea despre cum vrea să-și ia viața. În același timp lua și medicamente, și dacă nu se oprea la timp, inima i-ar fi cedat. Era foarte drogat, dar știa clar ce face. Sunt convins că încerca să se omoare. După incidentul respectiv, știam clar că avea nevoie de ajutor psihologic, dar a refuzat să admită că are astfel de probleme”, spunea o sursă apropiată a lui Culkin, în urmă cu câțiva ani, deși actorul nega orice zvonuri legate de consumul de droguri, potrivit presei internaționale.

Acum, la 40 de ani, Macaulay Culkin este complet schimbat, în bine de data aceasta, reușind să treacă peste acea perioada neagră din viața lui. Culkin are de câțiva ani o relație cu actrița Disney Brenda Song. Cei doi locuiesc împreună în Paris.

Sursă foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter