Cum arată fiica lui Cătălin Radu Tănase

De Mădălina Manole, pe
Pe Cătălin Radu Tănase îl știe toată lumea ca fiind unul dintre cei mai energici corespondenți ai Știrilor Pro Tv, însă, dincolo de camerele de filmat, jurnalistul își joacă cu măiestrie rolul de tată, rol care-l prinde de minune.

Cătălin Radu Tănase și-a început cariera în anul 1993 și în scurt timp a devenit unul dintre cei mai buni jurnaliști de teren din România, desfășurându-și activitatea cu mult curaj și îndârjire inclusiv în zone de război. Plecat în Irak să relateze știri de la fața locului, acesta a avut ocazia să vadă moartea cu ochii și la întoarcere și-a cerut de soție iubita, pe Oana. Cei doi deveneau ulterior, în 2005, părinții unei fetițe pe care au numit-o Carina Alexandra.

Catalina Radu Tanase si Carina, fiica sa

Din păcate mariajul s-a destrămat destul de repede, iar cei doi și-au spus adio la începutul anului 2008, despărțindu-se în termeni amiabili și alegând să rămână în relații bune de dragul Carinei. Oana, stewardesa de profesie, și-a refăcut viața amoroasă ulterior, alături de un chitarist rebel, însă despre Cătălin Radu Tănase nu putem spune acelați lucru, cu toate că a declarat într-un interviu acordat revistei Viva că este pregătit pentru acest pas.

Catalina Radu Tanase si Carina, fiica sa

Cătălin Radu Tănase, în vârstă de 45 de ani, profită din plin de timpul său liber pentru a sta alături de fiica sa, cu atât mai mult cu cât Carina, la aproape 13 ani, începe să se transforme într-o adevărată domnișoară. „Lucrurile se schimbă, nu o să mai fie fetița lui tata, prințesa lui tata, o să fie o domnișoară. Mă acomodez cu fiecare etapă. Nu mi-e chiar așa ușor să văd cum crește, este aproape cât mine și eu am 1,85 m înălțime.” – a declarat Cătălin Radu Tănase la emisiunea Vorbește Lumea de la Pro TV.

Catalin Radu Tanase si fiica sa, Carina

Carina și tatăl său au o relație foarte apropiată și deschisă, abordând cu ușurință orice temă de discuție. Cătălin Radu Tănase recunoaște că i-a fost greu să treacă pragul și să înțeleagă că fiica sa nu mai este un copil și că trebuie tratată ca atare. Jurnalistul vede în aceasta unul dintre cei mai sinceri critici ai săi, iar Carina, la rândul ei, își admiră enorm tatăl și este foarte mândră de reușitele lui, cu toate că nu știe încă dacă-i va călca pe urme sau nu.

Citește și Cum arată familia lui Ovidiu Oanță

Citește și – Cum arată fetița lui Mihai Gâdea. S-a transformat într-o adevărată domnișoară

Sursă foto: Facebook, viva.ro, captură video Pro Tv

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter