Cum arată și cu ce se ocupă Luana Mitran, prima soție a lui Cabral

De Unica.ro, pe

Luana Mitran (55 de ani) și Cabral Ibacka (44 de ani) au fost căsătoriți între anii 2000 și 2006. Împreună au o fiică, Inoke, în vârstă de 19 ani. Fostul cuplu s-a cunoscut în timpul unui casting. La acea vreme, Luana era căsătorită cu un alt bărbat.

Cum arată și cu ce se ocupă Luana Mitran, prima soție a lui Cabral

„Primul impact a fost că e deosebit. (…) Am intrat într-o relație destul de rapid, drept urmare am încheiat socotelile cu vechea căsătorie. (…) Când am simțit că împreună nu putem să trăim decât în minciună, am preferat să divorțăm. Ne-am iubit, ne-am dăruit și, la un moment dat, a dorit altceva. Nu are nicio legătură vârsta. S-a deschis o altă lume. A trecut dintr-o zonă în care trăia, într-una în care zbura. Eu, iubindu-l, l-am lăsat. Am suferit, am plâns, au existat gelozii. El a plecat de tot și asta a fost”, povestea Luana Mitran în trecut, pentru Kanal D.

Din anul 2008, Cabral formează un cuplu cu actrița Andreea Ibacka (36 de ani), alături de care are doi copii, o fiică, Namiko, în vârstă de 3 ani, și un fiu, Tiago, în vârstă de 8 luni. Cabral și Andreea au aniversat 11 ani de căsnicie pe 2 iunie 2022.

Luana scrie despre ea în mediul online că este consilier de dezvoltare personală, antrenor de fitness și dansatoare de tango. La cei 55 de ani ai săi are un stil de viață activ și o alimentație echilibrată, datorită cărora are și o siluetă armonioasă și tonifiată.

În iunie 2021, în emisiunea „Vorbește lumea”, Cabral declara că nu era, la acel moment, în cele mai bune relații cu fiica lui, Inoke.

„Sunt pe lista neagră, mă rog, e pleonasm, la fata cea mare. E supărată pe mine. Așa sunteți voi [fetele], când sunteți la [vârsta aceasta]. Nu sunt popular. Nu sunt ce trebuie la casa omului. Așteptăm. Da, știe, a aflat (n.red.: că urma să aibă un frate)”, a spus Cabral.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Momente de panică la botezul fiului lui Cabral. Casa vecinilor a fost cuprinsă de flăcări

Citește și: Andreea Ibacka, detalii despre căsnicie: „Nu avem o relație perfectă”

Citește și: De ce au lipsit Cabral și Andreea Ibacka de la botezul fiului cel mic al Adelei Popescu și al lui Radu Vâlcan

Ulterior, pentru Impact, Luana a declarat:

„Cabral să își asume ce vorbește. Pe noi toate lucrurile ne afectează, mai ales că ea are Bacalaureatul acum. Ne dorim să fim lăsate naibii în pace. Fata nu vorbește pentru că nu vorbește, nu vrea ea și are tot dreptul să fie cum vrea ea. Nici la ea, nici la mine nu mai scrie numele Ibacka, ne-am despărțit de acesta. Mi-am crescut singură copilul până acum. Că nu vorbește fata cu Cabral, asta este treaba lui, fiecare suferă de ceva. Văd că s-a născut de la nimic un întreg taifun, eu una nu am zis nimic de el ca să îi încurce sarcinile”.

„Este o perioadă destul de dificilă. În loc să se ducă liniștită la examene, copiii o să o întrebe despre ce a zis tatăl ei în loc să vorbească despre materii. Copilul vrea să fie un om ca oricare altul, nu își dorește să fie disecat de lume. Ea ne-a spus, de la vârsta de patru anișori, că nu vrea să apară în presă”, a completat fosta prezentatoare TV.

Ce părere are Luana despre Andreea Ibacka?

„Între noi doi era o diferența de vârstă de 10 ani. Am eu o preferință, să fie bărbații mai tineri. Are o soție frumoasă, e fericit și mă bucur pentru el. Mie îmi place mult de actuala soție a lui Cabral, de Andreea. Este pentru el. M-a deranjat doar că am fost etichetată ca fostă soție a lui Cabral”, mai spunea Luana în trecut.

Foto: Instagram; Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter