Cum arată casa Jessicăi Alba pe care vrea să o închirieze pentru suma de 11.000 de dolari pe lună

De Ioana Tătaru, pe
Actrița Jessica Alba pune una dintre casele sale din Beverly Hills pe piața de închirirere pentru suma de 11.000 de dolari pe lună. Proprietatea are 2.286 de metri pătrați și o priveliște uimitoare. Uite cum arată!

Casa a fost cumpărată inițial pentru suma de 1,1 milioane de dolari în anul 2002

Casa a fost cumpărată inițial pentru suma de 1,1 milioane de dolari în anul 2002 și a fost pusă la dispoziție pentru închiriere de-a lungul anilor, complet mobilată. Situată pe un deal abrupt cu priveliști uimitoare ale orașului, casa cu două dormitoare și cu două băi, se întinde pe 4 etaje, conectate printr-o scară în formă de spirală.

Proprietatea pare a fi un paradis

În exterior, casa pare a fi neatinsă! Ascunsă în spatele unei porți de acces și a unui sistem de securitate de ultimă oră, proprietatea pare a fi un paradis –  podele din lemn, pereți de culoare albastră și mobilier bogat în tonuri de bijuterii. Etajul principal include o cameră de zi și o sufragerie în care întâlnim un șemineu mare de piatră, precum și o bucătărie cu blaturi de marmură și dulapuri închise (un mic loc de luat masa este marcat de un candelabru modern cuprinzând o buclă mare de metal cu mai multe becuri rotunde). Parterul casei are un tavan înalt, pereți pictați în întregime într-o nuanță de denim, un bar tineresc, o masă de biliard și un televizor cu ecran plat.

Jessica Alba deține numeroase proprietăți în Beverly Hills

Casa mai include un dormitor pentru oaspeți, precum și o mică cameră care poate fi ușor transformată într-un al treilea dormitor. Nivelul mezanin are propria intrare exterioară, făcând apartamentul un loc perfect pentru oaspeții care doresc să vină și să plece așa cum le place de la reședința principală. Nivelul penthouse este locul în care se află suita master, cu o terasă unică în aer liber, cu o scară exterioară care o leagă înapoi până la etajul principal. Terasa este amenajată cu un model clasic de tip checkerboard alb-negru și oferă priveliști deschise spre sud-vest, spre Beverly Hills.

Jessica Alba

În plus, față de casa ei de închiriat, Jessica Alba mai deține numeroase properietăți din zona Beverly Hills, dar și terenuri în valoare de zeci de mii de dolari.

Sursa: Arhitecturaldigest.com 

Citește și: „Cum arată casa care se construiește în doar 6 ore și poate fi mutată oriunde”

„Victoria și David Beckham sunt îngroziți. Indivizi mascați au încercat să pătrundă în casa lor”

Sursă foto: Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter