A murit unul dintre cei mai îndrăgiți actori din serialul Beverly Hills 90210. Joe E. Tata avea 85 de an

Actorul Joe E. Tata (85 de ani), cel care l-a intrpretat pe Nat, blajinul proprietar al restaurantului Peach Pit, în serialul Beverly Hills 90210, a murit, potrivit anunțului făcut de fiica sa.

Kelly Tata a anunțat vestea cumplită, joi, pe o pagină de strângere de fonduri pe care o lansase pentru îngrijirea tatălui său.

„Sunt devastată să vă anunț că tatăl meu, Joe E. Tata, a murit noaptea trecută. Tatăl meu și cu mine suntem pentru totdeauna recunoscători pentru iubirea și sprijinul pe care l-am primit din partea familiei, a prietenilor și a fanilor”, a scris Kelly Tata.

Cauza morții nu a fost oficial anunțată dar Joe E. Tata fusese diagnosticat cu boala Alzheimer în 2018.

Ian Ziering, interpretul simpaticului Steve din Beverly Hills 90210, l-a elogiat pe Joe E. Tata, după anunțul dispariției sale.

„Joey a fost, cu adevărat, excepțional, îmi amintesc că l-am văzut în Rockford files, împreună cu James Garner, cu ani înainte să lucrăm împreună la Beverly Hills 90210”, a notat Ziering. „A fost adesea unul dintre răufăcătorii secundari din filmele originale cu Batman. Unul dintre cei mai fericiți oameni cu care am lucrat vreodată, era atât de generos cu înțelepciunea sa pe cât era și cu bunătatea sa. Chiar dacă Peach Pit era doar un platou pe care filmam Beverly Hills 90210, simțeam deseori că acolo este show-ul lui Joe E. Tata”, a adăugat Ian Ziering.

Cariera longevivă a lui Tata cuprinde roluri în seriale TV precum „Batman”, „Lost In Space”, „The Outer Limits” și, cel mai recent, „Mystery Girls”, în 2014.

L-a interpretat pe Nat în Beverly Hills 90210 timp de 10 sezoane, din 1990 până în 2000. și apoi a revenit cu rolul în continuarea „90210” din 2008.

„Personajul Nat a fost un tată iubitor pentru copiii din West Beverly High. În viața reală, tatăl meu, Joey, a fost sincer, bun și un tată, cu adevărat, incredibil”, a mai spus fiica sa.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter