Cum arăta Andreea Esca în tinerețe

De Oana Savin, pe
Este cunoscută de întreaga țară, mai ales de când a spus pentru prima dată: „Bună seara România, bună seara București!”. Andreea Esca este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de știri și toată lumea o admiră atât pentru calitățile jurnalistice, dar și pentru aspectul ei impecabil.  Dar uite cum arăta ea în tinerețe.

Andreea Esca a postat pe Instagram o imagine din tinerețe. Șatenă și cu părul prins la spate, vedeta zâmbește alături de unul dintre prietenii săi, Bogdan Chiran.

„Am ascultat cea mai recentă melodie a lui Smiley și m-a dus cu gândul la prietenul meu, Bogdan Chiran, fără de care poate că azi aș fi fost cu totul în altă parte. Te aștept să asculți melodia și să-mi spui și tu pe Story – Ce prieten a făcut ceva de neprețuit pentru tine?”, a scris ea pe rețeaua de socializare.

Andreea Esca și fiica sa, Alexia Eram, se află pe coperta revistei Unica de decembrie. Într-un interviu mamă-fiică și fiică-mamă cum nu ai mai văzut. cele două au stat față în față și au fost, pe rând, intervievator și intervievat.

Sursă foto: Arhivă Revista Unica

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter