Cum arată Adela Popescu nemachiată

De Unica.ro, pe

Adela Popescu (35 de ani) este din anul 2016 gazda emisiunii „Vorbește Lumea”. Apărând de luni până vineri pe micul ecran machiată, actrița nu simte nevoia, în zilele sale libere, să apeleze la acesta din urmă. Actrița nu folosește filtre și nici nu se teme să se afișeze în mediul online nemachiată.

Cum arată Adela Popescu nemachiată

Prezentatoarea TV publică în egală măsură fotografii cu și fără machiaj, fără ca focusul să fie ațintit asupra acestui aspect. Spre exemplu, în octombrie 2021, Adela a publicat un carusel de fotografii pe Instagram, în două dintre acestea fiind nemachiată. În descrierea imaginilor, actrița a scris: „Cel mai teamă îmi e că într-o zi nu o să mai știu să mă bucur. Cum să fac să nu se întâmple?”.

Din anul 2010, Adela formează un cuplu cu actorul și prezentatorul TV Radu Vâlcan (44 de ani). Perechea s-a logodit în 2014 și s-a căsătorit în anul următor. Cuplul are trei fii, Alexandru (5 ani), Andrei (3 ani) și Adrian (2 luni). Adesea, Radu publică pe propriul cont de Instagram fotografii cu Adela.

În septembrie 2020, în dreptul unei imagini în care Adela este nemachiată, actorul scria: „Iubire, ești ok dacă pun poza asta?/Normal, îți place ție?!/Cel mai mult, nemachiată, pistrui, coșuri… ❤️❤️❤️”.

„A postat iubita mea pe contul ei de IG, astăzi, o poză cu ea. Sexy, roșcată, explozivă și machiată. Zice ea că… ce vremuri, că ce bine era ea pe vremea aia. Asta este poza mea preferată! Nemachiată și frumoasă, am pozat-o după masă! Te iubesc! ❤️”, mai scria Radu Vâlcan în ianuarie 2019.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce casă frumoasă au Adela Popescu și Radu Vâlcan. „E o casă exact cum ne-am dorit-o noi”

Adela Popescu, mesaj emoționant pentru Cove, după retragerea lui de la „Vorbește Lumea”

Adela Popescu a vorbit despre una dintre cele mai dificile perioade din viața ei

În toamna anului 2021, Adela a vorbit despre al patrulea copil. În februarie 2021, Adela a dezvăluit care a fost reacția lui Radu după aflarea sexului celui de-al treilea copil. „A zis: «Nu pot să cred! O să avem 4 copii!». (…) Ai prins-o? Pentru că și acesta este băiat, o să mai facem unul până va fi fetiță”, a spus prezentatoarea atunci.

Ulterior, însă, Adela a mărturisit că nu se mai vede mamă pentru a patra oară. „S-a încheiat, de tot, gata”, a declarat. Tot atunci, actrița a dezvăluit ce i-a spus tatăl ei după nașterea lui Adrian. „Nu mai faceți, tată, copii! Gata, vă ajung trei. Că vă trec tinerețile”, a spus Doru Popescu. „Ne mai trebuie o pereche de gemeni băieți”, a mai glumit Adela.

„Eu visez la momentul în care copiii vor avea independență, nu mă omor după perioada asta. Vârsta asta a lor mi-e simpatică, mi-e dragă, dar vârsta ideală pentru mine e aceea la care sunt independenți, în sensul că nu trebuie să fiu atentă să le fac observație să nu cadă. Să putem să ne plimbăm cu bicicletele în junglă și ei să pedaleze singuri”, mai spunea Adela în podcastul Fain & Simplu, găzduit de Mihai Morar.

„Eu în momentul ăla vreau să ajung. Vreau să călătoresc, să văd lumea cu ei așa. (…) La un moment dat vrei să te bucuri de momente frumoase și sigur că sunt mame care se bucură de bebelușeală, dar eu nu sunt genul”, a mai spus atunci.

Adela Popescu a debutat pe micul ecran în telenovela „Numai Iubirea”, ulterior apărând și în telenovelele „Lacrimi de iubire”; „Iubire ca-n filme”; „Aniela” și „Iubire și Onoare”. Totodată, Adela a jucat în serialele „Războiul sexelor”; „Îngerașii”; „Pariu cu viața” și „O nouă viață”, dar și în filmul „Weekend cu mama”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter