Află cum a slăbit 50 de kilograme Oana Radu, concurenta de la „Vocea României”!

De Geo Berciu, pe

Apariţia Oanei Radu, poreclită „Adele de România”, a şocat pe toată lumea, fosta concurentă de la „Vocea României” fiind de nerecunoscut.
Când a apărut la concursul „Vocea României”, Oana Radu l-a impresionat atât de tare cu vocea ei pe Marius Moga, încât a luat-o la el în echipă. Totuşi, în ciuda talentului evident cu care era înzestrată, înfăţişarea ei nu era tocmai una perfectă: pe atunci Oana cântărea peste 115 kilograme.
Află cum a slăbit 50 de kilograme Oana Radu, concurenta de la "Vocea României"!

„Salvarea” a venit de la un băiat pe care l-a cunoscut recent; acesta a motivat-o pe artistă să dovedească că poate să slăbească. „Oana, tu esti desteapta si frumoasa, dar esti grasa, nu poti ramane asa. Cuvintele lui atat de sincere nu doar ca m-au motivat sa ma schimb, dar ne-a legat si o prietenie foarte frumoasa”, au fost cuvintele care au făcut-o să se ambiţioneze să dea kilogramele jos. Şi a reuşit, după cum arată imaginile!
Află cum a slăbit 50 de kilograme Oana Radu, concurenta de la "Vocea României"!

Oana Radu a dezvăluit că nu a consultat un medic, ci s-a inspirat din curele de slăbire publicate pe internet. „Nu am fost la nutriţionist, m-am inspirat de pe internet. Am încercat să combin mai multe diete. Am renunţat la carbohidraţi, fructe şi făionase, iar acum mănânc doar proteine şi legume. Nu am trişat cu nimic de când m-am apucat de regim, nici măcar nu am gustat din ceva care era în afara dietei. Merg la sala de cel puţin trei ori pe săptămână, fac masaje pentru întreţinere şi sunt cu anlizele de sânge la zi. Am ajuns să cântăresc 64 de kilograme de la 115 şi nu vreau să mă opresc aici”, a povestit cântăreaţa pentru cancan.ro.
Află cum a slăbit 50 de kilograme Oana Radu, concurenta de la "Vocea României"!

„La început am slăbit considerabil, însă acum pierd cam 2-3 kilograme pe lună. Sunt mulţumită, iar mama mea încearcă să-mi potolească pofta de dulce cu un desert asemenea checului, preparat din fulgi de ovăz daţi prin râşniţă şi cu puţin îndulcitor. Iar ulei nu folosesc decât de parafină, pe care îl cumpăr din farmacie”, a explicat Oana şi pentru spynews.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter