Cum a reușit Paula Seling să slăbească 10 kg. FOTO

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 04 septembrie 2019, 12:46
Paula Seling a trecut printr-o schimbare radicală după ce a reușit să slăbească 10 kilograme. Artista este mulțumită de felul în care arată, însă nu se oprește aici.

Paula Seling, în vârstă de 40 de ani, s-a hotărât să scape de kilogramele în plus pentru că nu se mai simțea bine în pielea ei. Artista a renunțat la carne și a devenit vegetariană, reușind până acum să dea jos 10 kilograme. Pe lângă dietă, Paula Seling merge la sala de sport și speră ca astfel să mai piardă câteva kilograme.

Cum a reușit Paula Seling să slăbească 10 kg. FOTO

Paula Seling a dezvăluit cum reușește să înlocuiască carnea în dieta vegetariană pe care a adoptat-o ca stil de viață: ”Sunt niște animale pe această planetă, dacă nu știți, care sunt complet ierbivore și trăiesc mult și bine. Gen, elefantul. La micul dejun prefer fructele, deși e dificil dacă vrei să slăbești, pentru că fructele au fructoză, care e un soi de zahăr. Se pot face un soi de icre false din quinoa, care sunt absolut minunate, zici că sunt icre, așa de bun gust au. La prânz, m-a învățat mama să fac șnițele din pleutoras delicioase, acele ciuperci care sunt cele mai apropiate ca proteine de carne”, – a mărturisit Paula Seling în emisiunea Vorbește lumea.

Paula Seling este căsătorită din anul 2009 cu bateristul Radu Bucura.

Vezi cum arată Paula Seling după ce a slăbit 10 kilograme în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter