Cum a slăbit Andreea Esca

De Geo Berciu, pe

Are 42 de ani, dar vârsta este doar un amănunt insignifiant, dacă luăm în calcul energia şi forma fizică de care se bucură Andreea Esca, care a slăbit spectaculos.

Andreea Esca este perfecţionistă în tot ceea ce face şi astfel se explică determinarea cu care a reuşit să scape de câteva kilograme în timp record. Nemulţumită de faptul că luase în greutate, prezentatoarea Ştirilor ProTv a pus la cale un plan de atac concentrat împotriva kilogramelor: o dietă lejeră combinată însă cu mult sport. „Sportul este foarte important. Mai ales, atunci când nu mai ai 20 de ani. Nu e totul să arăţi bine, la suprafaţă. Mie îmi place când pun mâna pe cineva să nu simt că îi zboară carnea de pe oase, că e moale. Şi cred că nu sunt singura care gândeşte în acest fel… aşa că de trei ori pe săptămână, moartă -coaptă, o oră muncim pentru forma fizică. Fac Pilates Allegro, adică un Pilates mai forţos…”,spune Andreea Esca.
Cum a slăbit Andreea Esca

De la peste 60 de kilograme, Andreea Esca a ajuns la 55, respectând câteva reguli simple. „Ce mi-am propus şi am reuşit a fost ca o lungă perioadă de timp să nu mai mănânc pâine decât dimineaţa. Mâncam una, maximum 2 felii de pâine prăjită, ceea ce fac şi acum. Eu întotdeauna am mâncat dimineaţa, ceea ce fac şi acum şi o să fac în continuare. Deci mâncam o felie de pâine prăjită dimineaţa înainte să beau cafeaua, după care nu mai mâncam absolut deloc pâine, paste, cartofi, absolut nimic care îngraşă. Şi am mâncat peşte cu salată, salată simplă. Şi am renunţat să mai mănânc seara. Pentru că singura dată când am mai ţinut un tip de dietă tot după capul meu şi am reuşit, am renunţat la masa de seară. Mâncam înainte de jurnal, adică cel mai târziu pe la 5 şi până a doua zi dimineaţă nu mai mâncam nimic. Mai beam apă, ceai, dar nu mai mâncam”, spunea ea cu ceva timp în urmă într-un interviu pentru csid.ro.
Cum a slăbit Andreea Esca

„În afară de această mică dietă, am început să fac un fel de Pilates de care m-am îndrăgostit. Şi faptul că n-am mai lipsit nici o zi de la antrenament m-a ajutat foarte mult să văd şi rezultatele destul de repede”, spunea Andreea Esca la câteva luni după ce a mers prima dată la sală.
Cum a slăbit Andreea Esca

Timpul a trecut, dar pasiunea Andreei Esca pentru această formă de mişcare fizică s-a păstart nealterată. „Fac Pilates de aproximativ 3 ani şi mai mult decât faptul că mă simt extraordinar nu există prieten care să nu-mi laude forma fizică. Am practicat o mulţime de sporturi de-a lungul vremii, dar cred că Pilates mi se potriveşte cel mai bine. Îmi tonifiază fiecare muşchi în parte, fără să îmi pună în pericol spatele şi fără să îmi dea acel aspect de „pachet”… ci dimpotrivă, totul este lucrat în lungul fibrei musculare. Nu am mai avut un asemenea abdomen de când făceam înot de performanţă”, declara ştirista la începutul acestui an.
Cum a slăbit Andreea Esca

Şi rezultatele muncii ei se văd, într-adevăr! Nu o dată celebra prezentatoare de ştiri a postat pe o reţea de socializare fotografii ce o înfăţişează la sala de fitness. Fanii virtuali ai vedetei nu au putut să nu observe şi să complimenteze modul în care aceasta se menţine, mai ales că în fotografii se remarcă abdomenul extrem de bine tonifiat al Andreei Esca, dar şi ţinuta sport care o face să arate foarte fresh şi sexy.
(Sursa foto: Facebook, www.csid.ro)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter