Cum a slăbit Andra 7 kilograme în două luni. „Țin o dietă”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 23 iunie 2022, 12:01

În ultimii ani, despre Andra s-a speculat în repetate rânduri că ar fi însărcinată cu cel de-al treilea copil. Deranjată de aceste zvonuri nefondate, solista a decis să reia antrenamentul fizic și să țină dietă.

Cum a slăbit Andra 7 kilograme în două luni. „Țin o dietă”

În ultimele două luni, Andra a slăbit 7 kilograme, ajungând de la 70 de kilograme la 63,5. „Trebuie să mărturisesc, m-a vizitat una dintre surorile mele exact înainte de 1 Decembrie. Am văzut că, în momentul acela, slăbise vreo 6-7 kilograme. Am zis că, dacă ea poate, și eu pot. Așa că, de la 1 Decembrie m-am apucat să țin o dietă, vorba vine dietă, pentru că nu este vreun regim special. Practic, am înjumătățit mâncarea pe care o consumam într-o zi”, a explicat Andra, în emisiunea „La Măruță”.

„În pandemie am mâncat foarte mult. Cumva, am simțit că e meritul meu, după 20 de ani de carieră, să-mi permit să mănânc orice vreau. Nu mai ardeam caloriile în concerte. Kilogramele s-au tot adunat, am făcut 70. S-au tot văzut și, la un moment dat, am simțit că trebuia să fac asta. Azi de dimineață aveam 63,5 kg. Sper să fie tot în scădere și să ajung la kg dorite”, a completat artista.

„Mai multă apă, mai puțină mâncare, dar am mese regulate”, mai spunea Andra anul trecut. „Chiar îmi doresc să nu mai zică lumea că sunt gravidă, fără ca eu să fiu. Dacă vreodată se va întâmpla, atunci e binevenit. Acum nu pot să spun că am în plan acest lucru, întrucât am și fată, și băiat, deci am tot ce am visat. Nu ne-am propus să mărim familia. E greu, cumva, să stau mereu să explic că nu sunt însărcinată”, a mai spus Andra atunci.

Din august 2008, Andra este căsătorită cu prezentatorul TV Cătălin Măruță, alături de care are doi copii, un fiu și o fiică, David (10 ani) și Eva (6 ani).

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Andra și Cătălin Măruță, discuție delicată cu fiul lor David. Ce curiozitate a avut fiul perechii

Andra, declarație emoționantă de dragoste pentru Cătălin Măruță

Andra și Cătălin Măruță au aniversat 13 ani de căsnicie. Cum a fost cerută Andra

Fiecare persoană este diferită, ceea ce înseamnă că ce a funcționat pentru Andra poate nu va funcționa și pentru tine. În procesul de slăbire există mai multe variabile esențiale.

Odihna este fundamentală. Apetitul este influențat de lipsa somnului, acesta din urmă afectând secreția hormonilor care dau senzația de foame și sațietate. Cu alte cuvinte, când nu suntem odihniți, organismul poate secreta mai multă grelină, hormon care stimulează apetitul, și mai puțină leptină, hormonul care îi indică organismului că suntem sătui. În plus, lipsa odihnei are efecte asupra abilităților noastre de a lua decizii mai bune, cum ar fi să mâncăm un fruct în locul unei ciocolate.

Hidratarea este de asemenea esențială. Apa ajută la arderea caloriilor și poate chiar suprima apetitul. Cât despre alimentație, nu este vorba neapărat despre numărul meselor, frecvența sau cantitatea lor, ci mai degrabă despre conținut. O masă ar fi ideal să conțină toți cei trei macronutrienți esențiali organismului, proteine, grăsimi și carbohidrați. Astfel vei fi întâi sănătos/sănătoasă, dar te vei simți și hrănit/ă o perioadă mai lungă de timp, evitând gustările dintre mese.

Nu în ultimul rând, activitatea fizică are un rol de asemenea important în pierderea în greutate. Ideal ar fi să te miști zilnic, fie ieșind la plimbare, la o alergare scurtă, făcând un antrenament acasă sau la sală. Nu te forța, însă. Alege o activitate care îți face plăcere, astfel vei putea menține acest obicei sănătos perioade îndelungate de timp.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter