Cum a început povestea de dragoste dintre Cosmin și Eliza Natanticu

De Adelina Duinea, pe

Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza, s-au cunoscut în anul 2009, prin intermediul unei prietene comune. Perechea s-a căsătorit 9 ani mai târziu, în 2018, iar nași le-au fost actorul Mihai Bobonete și soția lui, Cătălina. Cosmin și Eliza fac echipă în sezonul 4 Asia Express, Drumul Împăraților, show TV difuzat de Antena 1.

Cum a început povestea de dragoste dintre Cosmin și Eliza Natanticu

„În primă fază pleci entuziasmat și te bucuri de orice, te bucuri de adrenalină, te bucuri că te primesc oamenii în casa lor și te ajută. Te bucuri de toate experiențele, dar după îți pică bucuria”, a povestit Eliza despre experiența Asia Express, la Antena Stars. „Ne-am descurcat”, a completat Cosmin.

„Ne considerăm mai uniți”, a mai spus Eliza. „Eu aș merge în fiecare zi la Asia Express, jur, așa de mult mi-a plăcut. Cea mai tare experiență, nu ai cum să trăiești așa ceva. Ne-am împins limitele”, a continuat. „Și ne-am mai împins și între noi”, a glumit actorul.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Lidia Buble și sora ei, Estera, despre Asia Express: „Toată lumea își bate joc de tine”

Lidia Buble, cea mai bine plătită concurentă Asia Express. Cât a câștigat artista

Câți bani a câștigat Irina Fodor pentru prezentarea sezonului 4 Asia Express

Mihai Petre, despre experiența Asia Express: „Trăiești într-o zi cât alții în 10”

„Natanticu, pentru mine, este ca un amplificator. Poate să amplifice orice sentiment. Eu sper să ne înțelegem la fel de bine forever and ever. Sper să își poată controla acest volum de negativitate”, a mai spus Eliza la Antena 1. „Descoperim lucruri noi și că suntem foarte sudați”, a spus și actorul. „Și descoperim că suntem mai puternici de la zi la zi”, a completat Eliza.

În martie 2020, Cosmin Natanticu a dezvăluit cum s-au cunoscut el și Eliza, dar și cum a început povestea lor de dragoste. „Ne-a făcut cunoștință o prietenă comună, dar atunci nu a «percutat» nici unul dintre noi. Abia după vreo două săptămâni m-a căutat Lizi pe Facebook”, a povestit Cosmin pentru Click!.

„Mi-a scris și tot în ziua aceea am ieșit la masă. Am descoperit că avem o grămadă de lucruri în comun. De atunci pot să zic că s-au legat lucrurile. Deci, ea m-a căutat pe mine (zâmbește). De atunci suntem de nedespărțit, ne consultăm, luăm decizii împreună, ne susținem”, a completat actorul.

În anul 2016, Eliza a participat la X Factor, show în cadrul căruia a dezvăluit cum a fost cerută în căsătorie. „Viitorul meu soț a avut o propunere extrem de năstrușnică. M-a cerut de soție pe o plajă, în Grecia. Și-a propus să mă enerveze foarte tare. Cererea a venit în momentul în care eram maxim de nervoasă și, în prima fază, am refuzat, după care ce să fac, a trebuit să îl iau”, mărturisea Eliza Natanticu la X Factor, în 2016.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter