Cum a cucerit-o Andrei Neacșu pe Ilinca Vandici? S-au mutat împreună după doar o săptămână de relație

De Adelina Duinea, pe

Recent, pe contul personal de YouTube, Ilinca Vandici (33 de ani) a publicat un videoclip în care le-a vorbit abonaților ei despre calitățile pe care le apreciază la bărbatul de lângă ea.

În introducerea videoclipului, Ilinca a spus că cea mai bună calitate a soțului ei este ea, soția lui.

„Sincer, nu vreau să vă plictisesc, de-aia fac și glume”, mărturisește apoi prezentatoarea TV.

În anul 2017, luna octombrie, vedeta de televiziune s-a căsătorit cu Andrei Neacșu (29 de ani). Cuplul are împreună un fiu, Zian, născut cu doar câteva luni înaintea nunții, în iulie 2017.

Cum a cucerit-o Andrei Neacșu pe Ilinca Vandici? 

„M-a cucerit prin cât de hotărât a fost. Era, este și va fi probabil. Este o calitate pe care am apreciat-o pentru că eu sunt o tipă super nehotărâtă.

El a fost super determinat și hotărât de la început. Adică? După ce ne-am cunoscut, la o săptămână, noi ne-am mutat împreună.

El a dorit treaba asta. Eu cumva l-am condiționat. I-am spus că dacă va găsi un loc care să-mi placă, poate că o să ne mutăm împreună.

În 8 ore cred, îmi trimitea poze din apartament. Când am ajuns seara acasă, pentru că am fost la un eveniment, aveam și toate cumpărăturile făcute. Aveam de toate în frigider, prosoape.

Stați liniștite fetelor, a fost singura dată când a făcut cumpărăturile, dar m-a impresionat”, a mărturisit Ilinca.

Ilinca nu crede că Andrei este un tată de nota 10, ci de 9. De ce?

În continuarea aceluiași videoclip, prezentatoarea TV a dezvăluit că Andrei i-a spus încă de la începutul relației lor că își dorește să întemeieze o familie alături de ea.

Pe lângă asta, Ilinca apreciază la Andrei stabilitatea pe care i-o oferă. „Oricând am avut orice fel de problemă, el a venit și a plusat acolo unde am avut minusuri.”

Totodată, Ilinca iubește la partenerul ei implicarea în creșterea fiului lor. „Muncește foarte mult și eu am înțeles chestia asta. Nu a schimbat copilul, nu a stat noaptea cu el sau mai știu eu ce.

Eu am înțeles că nu vrea să facă asta. Andrei muncește de dimineața până după-amiaza în fiecare zi de la prima oră. Nu are sâmbete, duminici.

Eu nu consider că dacă un bărbat nu-și dorește, dacă nu vine chestia asta din el, este un tată nasol sau mai știu eu ce aberații.”

De-asta a spus vedeta că Andrei nu este un tată de nota 10, ci de nota 9. În schimb se implică în alte moduri în creșterea și dezvoltarea fiului lor.

Foto: Instagram

Citește și:

Rona Hartner susține cursuri motivaționale celor afectați de pandemia de coronavirus

Jennifer Aniston și-a dorit să se retragă de pe micul ecran. Ce alt job crede că i s-ar potrivi?

ADDA s-a fotografiat nemachiată. „Azi am curaj să-mi arăt fața imperfect de perfectă”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter