Nadia Comăneci, pe podiumul New York Fashion Week

De Oana Savin, pe
Nadia Comăneci a urcat pe podiumul de la New York Fashion Week, unde a prezentat două ținute, în scop caritabil. De asemenea, fosta sportivă care este membru al Laureus World Sports  Academy, a avut o ținută superbă pe covorul roșu la Laureus Sports for Good Gala.

Nadia a reușit să impresioneze întreg publicul prezent la New York Fashion Week cu silueta sa perfectă. Pe podium, românca a purtat o rochie argintie cu paiete şi una casual, asortată cu un trenci bej şi pălărie.

 

View this post on Instagram

 

New York Fashion show week @laureus_usa Gala @laureussport

A post shared by Nadia Comaneci (@comaneci10) on

Totodată, fosta campioană a gimnasticii românești, supranumită Zeița de la Montreal, a purtat pe covorul roșu un costum gri cu imprimeuri, pe care l-a accesorizat cu o pereche de sandale aurii și o poșetă neagră.

Nadia Comăneci  este prima gimnastă din lume care a primit nota zece într-un concurs olimpic de gimnastică. Este câștigătoare a cinci medalii olimpice de aur și este considerată a fi una dintre cele mai bune sportive ale secolului XX și una dintre cele mai bune gimnaste ale lumii, din toate timpurile. De asemenea, este primul sportiv român inclus în memorialul International Gymnastics Hall of Fame.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter