Cu ce vedetă de la Pro TV a fost Viviana Sposub înainte de a-l cunoaște pe George Burcea

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 03 februarie 2022, 14:32

Viviana Spospub (24 de ani) trăiește în prezent o frumoasă poveste de dragoste cu George Burcea (34 de ani). Cei doi sunt împreună din vara anului 2020, după ce s-au cunoscut în timpul filmărilor show-ului “Ferma”, de la Pro TV. Chiar înainte de a paricipa la “Ferma”, Viviana a avut o relație cu Radu Ciucă, asistentul de televiziune al lui Cătălin Măruță. Viviana și Radu au păstrat discreția cu privire la legătura dintre ei, ținându-și relația ascunsă. Recent, Radu Ciucă a dezvăluit câteva detalii din acea perioadă.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Ciucă a vorbit în cadrul unui podcast despre viata sa amoroasă și spune că, la un moment dat, și-a întâlnit “marea dragoste”, dar finalul poveștii nu a fost unul fericit. Așa a venit vorba și despre legătura lui cu acuatal iubită a lui George Burcea.

Cred că am trăit-o la un moment dat. Nu s-a terminat prea plăcut pentru mine, dar am trăit-o (n.r. marea iubire). Am fost înșelat și am și aflat. Am crezut că pot trece peste, dar nu am reușit (n.r. o altă femeie, nu Viviana). Nu e despre acea persoană pe care… O știi și pe cealaltă. Ultima dată când am vorbit despre ea mi-a dat block pe Instagram. În continuare suntem blocați cred, așa că sunt ok cu asta. Are relație, e bine acum, acolo unde e, e mai bine așa.

Nu vorbim de Viviana cu înșelatul. Înainte, cu mult înainte ne-am despărțit, relația noastră era terminată cu câteva luni înainte să plece la Fermă. Nu ea m-a înșelat, sau nu cred. Cea care m-a înșelat, m-a înșelat cu fostul, pe care îl înșelase cu mine. La momentul respectiv, am zis că trecem peste, dar nu am putut, mi-a rămas în cap, nu mai aveam încredere deloc – a spus Radu Ciucă în cadrul podcastului, potrivit cancan.ro.

Citeşte şi: Cătălin Măruță, izolat după ce a intrat în contact cu un bolnav de COVID-19. Cine prezintă „La Măruță” în lipsa lui

Citeşte şi: Mădălin Ionescu s-a infectat cu Omicron și încă nu s-a refăcut complet după trei săptămâni de boală: „Am slăbit 5 kg!”

Citeşte şi: Trucul Monicăi Anghel pentru un ten impecabil la 50 de ani

Citeşte şi: Cătălin Zmărăndescu, replici dure legate de orientarea sexuală a lui Emil Rengle

Viviana Sposub și George Burcea, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc

Viviana și George par să fi găsit rețeta perfectă pentru o relație de cuplu ideală. Cei doi au multe lucuri în comun și reușesc să depășească orice obstacole le ies în cale.

Suntem exact ca în piesa aia (n.r. – Lidia Buble feat. Adrian Sînă – Noi simțim la fel), ‘gândim la fel, simțim la fel, iubim la fel’. Ne înțelegem foarte bine și cred că se poate vedea asta ușor, chiar dacă nu postăm în fiecare zi. Să nu vă gândiți că nu avem momente tensionate și discuții în contradictoriu, dar atunci când te cerți cu persoana de lângă tine trebuie să lași de la tine, să înțelegi și să ajungi la un consens – a spus Viviana, în urmă cu câteva luni.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter