Cum arată Cristina Joia după operațiile la nas: „Este prima dată când îmi dau masca jos în public”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 07 aprilie 2021, 10:52

În noiembrie 2020, Cristina Joia, designer-ul emisiunii “Visuri la cheie”, de la Pro TV, a fost atacată de o femeie într-un supermarket. În urma incidentului, Cristina a ajuns de urgență la spital cu nasul spart.

„M-am trezit cu un pumn în față. A fost incredibil de puternică, pe moment nu mi-am dat seama că avea ceva ascuțit la mână și am căzut. Mi-a țâșnit foarte mult sânge. Oamenii din jur se uitau, nimeni nu suna la poliție sau SMURD, ea a fugit, mi-era foarte rău deja. Este spartă piramida nazală și a trebuit să mă opereze de urgență pentru că în câteva ore s-ar fi necrozat țesuturile”, declara vedeta de la Pro TV atunci.

Lovitura agresoarei a fost atât de puternică încât Cristina Joia a avut nevoie de două intervenții chirurgicale, cea de-a doua fiind pentru reconstrucția nasului. Cristina Joia a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță și și-a scos pentru prima oară în public masca. Nasul Cristinei este vindecat în mare parte, dar se poate vedea urma intervențiilor medicilor. Vezi cum arată acum Cristina Joia în galeria foto de mai jos.

Citeşte şi: Agresoarea Cristinei Joia, arestată pentru 30 de zile

Extrem de emoționată și copleșită de momentul expunerii, Cristinei i s-au umplut ochii de lacrimi când și-a dat masca jos.

„Este prima dată când îmi dau masca în public după incidentul din noiembrie. Este prima oară când oamenii mă văd aşa! Este foarte greu de descris, am fost la restaurant şi îmi era greu să îmi dau masca jos. Este un lucru pe care îl văd în fiecare dimineaţă când mă trezesc. Ieri a fost procesul, prima înfăţişare. Eu am fost foarte curajoasă, dar în momentul în care am văzut-o (n.r. – pe agresoare), am simțit că mi se strânge inima. Am privit-o puţin, era la trei metri de mine, dar totul a durat foarte puțin. Judecătorul a analizat procesul și s-a dat o amânare. Avocata ei a cerut o amânare pentru a analiza probele”, a mărturisit Cristina.

Citește gratuit ediția de februarie a revistei Unica. O găsești AICI

Designer-ul show-ului „Visuri la cheie” știe că de acum înainte urmează un drum lung pentru a se putea face dreptate în cazul ei.

„Mi-am dat seama că este un drum lung şi că trebuie să merg până la capăt. Mă gândeam de ce unii oameni renunță (n.r. – la procese). Pentru că trebuie să alergi după acte, după rapoarte medicale, după avocați. Sunt multe lucruri care te consumă – timp, nervi, angoase… Oamenii trebuie să înțeleagă, după toată povestea asta, mesajul corect: nu că nu trebuie să spunem ce simțim, ci că nu este despre abandon, chiar dacă este greu. Pentru a nu mai exista pe viitor”, a mai spus Cristina în emsiunea lui Măruță.

Foto  – Facebook/captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter